Forbes – Successful Me

3Ai o idee de business, dar nu știi dacă e momentul oportun să o lansezi? Nivelul tău de motivație și entuziasm descrește zilnic? Ai auzit de prea multe ori că e practic imposibil să mai aduci ceva nou pe piață și să ai și succes?  

Ei bine, prietenii noștrii de la Forbes România s-au gândit să ne sară în ajutor și pentru asta au pregătit în luna octombrie seria de conferințe “Successful Me – Viitoarea generație Forbes 500 Miliardari” ce se vor ține în fiecare seară de miercuri. Evenimentele se adresează în special angajaților din corporații care vor să renunțe după o vreme la joburile solicitante și repetitive, în favoarea unui business personal, bazat pe creativitate și imaginație.Nu doar atât, se adresează tinerilor în căutare de modele şi tuturor celor care vor să vadă şi exemple pozitive în România, să vadă că şi aici se poate! Așa-i că știți multe cazuri de genul ăsta? Tocmai de aceea, pentru că sunt mulți oameni care se găsesc in situația asta, scopul conferințelor este de a ne învăța că se poate face business și că succesul nu este chiar atât de greu de atins. Așadar, Forbes România ne propune o serie de 5 conferințe, 25 de povești de succes,  reprezentând o sursă utilă de networking și doza de motivație de care avem nevoie.

Când? În fiecare miercuri din luna octombrie, de la ora 19:00. Prima conferință va avea loc pe 2 Octombrie. Taxa de participare este de 30 de euro. Prețul pachetului de 5 conferințe este de 100 de euro și include o reducere de 10% din prețul seriei de evenimente “Primul Milion”. Pentru mai multe informații detalii aici!

Printre speakeri se numără:

Ion şi Dana Georgescu (au renunțat la joburi în corporații pentru a crea proiectul “MOARA DE HARTIE”, la Comana)

Mihaela & Paul Oppenkamp (au renunțat la joburi de vis pe yacht-ul rezidențial “THE WORLD” pentru a-și deschide un restaurant cu gastronomie moleculară în Centrul Vechi)

Mirela Bucovicean (a creat de la zero primul magazin online românesc dedicat designului autohton, care a crescut de la 5.000 de euro la  sute de mii în doar trei ani)

Dana Tudor (a lăsat arhitectura în plan secund pentru un business cu bijuterii: Alliage)

Anca Vintilă Dragu (a renunțat la un job de perspectivă într-o companie multinațională pentru a se dedica picturii pe porțelan)

Georgiana Chitac (a renunțat la ideea unui job într-o companie mare pentru a se dedica ilustrațiilor de cărți pentru copii)

Manuela Paraschivescu (a renunțat la un job în comunicare pentru a urma cursurile prestigioasei școli de gastronomie Ferrandi, din Paris)

Dhaniel Nora (a renunțat la bancă, apoi la un job de viitor într-o companie multinațională pentru a crea aranjamente florale originale)

Sherif Abdalla (a studiat literatură în Irak, dar a ajuns cel mai mare specialist al cafelelor de specialitate din România)

Radu Tănase (a renunțat la o carieră în lux pentru a crea un nou concept de fast food, cel de bun gust)

Noi suntem nerăbdători să înceapă, tu mai stai pe gânduri? Pentru mai multe informații o puteți contacta pe Paula Csatlos la [email protected] sau 0744.609.171 sau site-ul http://www.forbes.ro/Successful-me-viitoarea-generatie-forbes-500-miliardari_0_8680.html. Ne vedem la conferințe!

Newsletter