Gala Studentilor Romani din Strainatate

Gala Studentilor Romani din Strainatate

Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studenților Români din Străinătate îi va premia pe cei mai buni studenți români din țară și din străinătate în cadrul unui eveniment de excepție. Gala Studenților Români din Străinătate va avea loc în data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului în București.

200 de tineri români s-au înscris în cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Român al Anului din Străinătate. Dintre aceștia, aproape 50 de finaliști au fost selectați pentru cele 8 categorii ale Competiţiei „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”pentru anul universitar 2012-2013. Aflați cine sunt acești tineri excepționali cu rezultate deosebite atât în plan academic, cât și extra-curricular accesând website-ul evenimentului: http://gala.lsrs.ro/gala-lsrs/gala-2014/finalisti/. Selecţia finală a candidaților este realizată de către Comisia de evaluare prezidată, ca în fiecare an, de Dl. Prof. Univ. Dr. Acad. Ionel Haiduc, Preşedinte al Academiei Române. Membrii Comisiei de evaluare a acestei ediții sunt Dl. Florin Codre, Dl. Mircea Tudor, Dl. Dumitru Prunariu, Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel, Dl. Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel și Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate. La început de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Totodată, la eveniment vor urca pe scenă tineri artiști români de renume internațional, alături de care invitații și membrii Ligii vor sărbători 5 ani de existență a LSRS.

Participare. Lista de înscriere la Gală este încă deschisă. Cei care doresc să participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studenților Români din Străinătate la Palatul Parlamentului sunt invitați să-şi rezerve un loc în sală completând formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit și se va realiza exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Newsletter