Ganduri la inceput de an

Ganduri la inceput de an

Ne-am întors din vacanţă cu forţe proaspete, entuziasm şi energie pentru noul an. Ne-am încărcat bateriile şi am sărbătorit alături de cei dragi, însă nu am uitat să facem planuri ambiţioase pentru 2014 şi să pregătim noi ediţii ale proiectelor pe care le cunoaşteţi deja, alaturi de câteva noi suprize.

Pentru noi, echipa Akcees, 2013 a fost un an bun, un an cu multe realizări dar şi cu provocări pe care am reuşit să le depăşim împreună! În cifre, 2013 a însemnat:

  • 8 ediţii Idea Exchange
  • 8 sesiuni de training Workshop Sessions
  • 2 ediţii Career Leader
  • A doua ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up
  • Caravana Start Me Up – workshop-uri în 8 oraşe din ţară
  • 2 numere ale revistei Akcees

La cele peste 50 de zile de evenimente din 2013 am adus în faţa participanţilor noştri peste 100 de invitaţi speciali care şi-au împărtăşit propriile experienţe. Mai presus de toate, 2013 a fost anul în care comunitatea Akcees a depăşit 5000 de membri: tineri pasionaţi de antreprenoriat care îşi doresc să pună bazele propriilor afaceri şi să înveţe de la cei mai buni.

Toate cele de mai sus au fost realizate cu mii de ore de muncă de o echipă de 10 tineri determinaţi să facă lucrurile să se întâmple şi uniţi de o viziune comună: dorinţa de a contribui activ la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc.

Continuăm să scriem împreună povestea Akcees cu noi proiecte şi iniţiative dedicate tinerilor! Am pregătit pentru 2014 noi ediţii ale proiectelor noastre, dar şi alte surprize pentru membrii comunităţii Akcees. Vom vorbi mai multe despre acestea în luna februarie cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate.

Până atunci însă vă spunem că pregătim un nou format al revistei Akcees şi vom lansa noi proiecte care se adresează atât elevilor de liceu care vor să îşi descopere potenţialul antreprenorial, cât şi tinerilor profesionişti care au pornit recent propriile afaceri şi au nevoie de ajutor pentru a le dezvolta mai departe.

Revenim cu mai multe informaţii în curând! Între timp, rămâneţi cu ochii pe noi! Deschidem în curând înscrierile pentru primele proiecte ale lui 2014 şi vă vom dezvălui, rând pe rând, suprizele pe care vi le-am pregătit pentru noul an!

Newsletter