How to Web: Crestem impreuna in 2013!

How to Web: Crestem impreuna in 2013!

HowtoWeb2012_1How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei şi antreprenoriatului din Sud-Estul Europei, ajunge în acest an la cea de a patra ediţie internațională şi transformă încă o dată Bucureştiul în capitala tehnologiei din regiune. Pe 20 şi 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms peste 800 de participanţi vor sta faţă în faţă cu vorbitori internaţionali de calibru. În paralel se va desfăşura şi cea de a doua ediţie a Startup Spotlight, competiţie şi program de orientare adresat celor mai performante 32 de startup-uri din regiune.

Ediţia din 2013 va aborda teme precum inovaţia în tehnologie, dezvoltarea de produse şi aplicaţii penru dispozitive mobile, software-as-a-service şi jocuri pe calculator, extinderea afacerilor web pe pieţe globale şi finanţarea acestora, precum şi avantajele şi provocările pieţei est-europene.

How to Web 2013 va aduce şi de această dată în premieră in România vorbitori internaţionali de renume care îşi vor împărtăşi propriile experienţe şi vor aduce în discuţie dezvoltarea produselor inovative. Printre aceştia se numără Tal Siach (Co-Fondator şi CMO Vizual.ly, Israel), Philipp Kandal (Co-Fondator şi CTO Skobbler, Germania şi România), Adii Pienaar (Co-Fondator şi CEO Woo Themes, Africa de Sud), Kei Shimada (Director of Business Development Dentsu, Japonia), Alex Barrera (Chief WOWness Officer Press42.com, Spania) sau Michael Levit (Fondator Spigot si Managing Partner Founders Den, US).

Programul Startup Spotlight se va desfăşura în paralel cu How to Web şi va aduce împreună cele mai performante 32 de echipe din regiune care vor fi selectate de un juriu internaţional şi vor beneficia pe durata celor 4 zile ale programului de mentorat, întâlniri cu investitori şi reprezentanţi ai unora dintre cele mai apreciate acceleratoare din lume, precum şi sesiuni de pitching.

Ediţia precedentă a Startup Spotlight a adus alături de echipele participante 12 dintre cele mai importante acceleratoare de afaceri web din lume, printre care se numără Springboard, Seedcamp, GrowLab, Mozzila WebFwd sau HackFwd. În plus, cele mai bune echipe au avut ocazia să îşi prezinte produsele pe scena principală a How to Web, iar câştigătorii au fost răsplătiţi cu premii cash în valoare de 20.000 USD. Startup Spotlight 2013 păstrează același format și premii, și pune start-up-urile faţă în faţă cu reprezentanţi ai unora dintre cele mai apreciate fonduri de investiţii şi acceleratoare la nivel mondial. Printre invitaţii care vor oferi feedback echipelor participante îi amintim pe Jon Bradford (Managing Director TechStars London, UK), Carlos Espinal (Partener Seedcamp, UK), Rune Theill (Co-Fondator Rockstart Accelerator, Olanda), Lyuben Belov (Co-Fondator LAUNCHub, Bulgaria), Dylian Dimitrov (Fondator Eleven Startup Accelerator, Bulgaria) sau Sitar Teli (Managing Partner Connect Ventures, UK). Echipele care dezvoltă produse inovative pot aplica online la http://startupspotlight.co pentru a participa la cea de a doua ediţie a programului.

How to Web 2013 va avea loc pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms şi va reuni peste 800 de participanţi din regiune şi vorbitori internaţionali de calibru. Inregistrarea se poate face online pe site-ul evenimentului http://howtoweb.co. În paralel cu How to Web va avea loc şi Startup Spotlight, competiţie şi program de orientare pentru cele mai bune 32 de start-up-uri din regiune. Echipele care dezvoltă în prezent produse sau aplicaţii inovative şi care îşi doresc să intre în legătură cu investitori, reprezentanţi ai acceleratoarelor şi mentori de excepţie pot aplica online pe site-ul programului http://startupspotlight.co. How to Web este dezvoltat cu sustinerea IXIA si X3.

Newsletter