Idei de afaceri și networking la un nou sezon Idea Exchange

Idei de afaceri și networking la un nou sezon Idea Exchange

Ai o idee de afaceri și cauți feedback, sfaturi sau poate un partener? Avem veşti bune pentru tine: vei găsi toate cele de mai sus începând cu luna octombrie la Idea Exchange! Te așteaptăm luni, 21 Octombrie, la prima ediţie Idea Exchange din acest nou sezon. În caz că ai uitat, am pregătit pentru tine un eveniment de networking cu invitați speciali, unde ai ocazia de a-ți prezenta propria idee de afaceri! Înscrie-te acum la http://akcees.com/idea/și vino la TechHub Bucharest cu propriul elevator pitch!

De data asta vorbim despre cum îţi transformi blogul în business, cum îţi construieşti brandul personal, dar şi despre antreprenoriat şi social media. Invitatul nostru special este Cristi China (aka Chinezu’), blogger şi antreprenor în online. De formaţiejournalist, Cristi a trecutapoi de parteacealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţia public locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare.  În 2007 a descoperit bloggingul şi a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul său personal chinezu.eu despre social media, blogging şi antreprenoriat. În 2011 a lansat Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inedită care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri. Este implicat în proiecte de nişa precum sportlocal.roblogdebere.roblogdecafea.roblogdecinema.ro,taximetre.ro. Şi de această dată discuţia va fi moderată de Claudiu Vrînceanu, Redactor Şef Wall-Street.ro.

Mai stai pe gânduri? Înscrie-te acum la http://akcees.com/idea ca să îţi rezervi unul dintre locurile disponibile gratuit la eveniment!

Newsletter