Inovatia si excelenta „trec pragul” viitorului in afaceri la Timisoara Business Days

Inovatia si excelenta „trec pragul” viitorului in afaceri la Timisoara Business Days

Pe 31 martie și 1 aprilie 2015, cel mai mare eveniment de business din România, Business Days, vine la Timișoara, locul în care va aniversa 5 ani de existență. Peste 1.000 de participanți și 150 de invitați speciali sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, ca să discute despre provocările pieței zonale de afaceri.

Laszlo Pacso, fondator şi coordonator proiecte Business Days susține că: „anul acesta este un an special pentru noi, pentru că ne aflăm în acel moment când proiectul trece de la național la internațional și este, în același timp, anul în care atenția noastră se mută de la progres la excelență. Este anul în care depunem eforturi mari pentru creșterea calității și eficienței activității noastre. Este anul în care ne propunem ca Business Days să devină un standard de calitate în organizarea de evenimente de business atât în România, cât și la nivel global”.

Ediția de anul acesta de la Timișoara reunește atât specialiști cât și practicieni din diverse domenii, care vin cu răspunsuri și soluții la problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din regiune. Orașul de pe Bega sărbătorește Business Days prin organizarea, în premieră, a unui studio live, în care, pe toată durata evenimentului, se vor transmit prin live-streaming online o serie de emisiuni, dezbateri, mese rotunde, interviuri ​cu oamenii de afaceri din regiune, invitați și personalități din mediul de business național, cu scopul de a analiza cât mai exact caracteristicile mediului de business local și regional.

În cadrul studio-ului live, antreprenorii prezenți vor fi puși în situația de a gândi în viitor, de a simți pe pielea lor cum e să fii prim-ministru și care sunt primele 3 măsuri pe care le-ar lua pentru a susține dezvoltarea antreprenoriatului în România, care sunt domeniile care au succes, de ce, care este opinia lor legat de ultimele modificări legislative cu impact asupra mediului de business, cum noua paradigmă economică influențează modificarea comportamentului antreprenorilor, managerilor și liderilor zilelor noastre.

În primele două săptămâni de rezervare, respectiv până pe data de 15.03.2015, ora 23.59, este în vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere de 15% la orice tip de acces.

Costurile tichetelor de acces precum şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată evenimentului: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-Business-Days-2015

Printre invitaţii speciali ai acestei ediţii se numără personalităţi care au un cuvânt de spus în lumea afacerilor precum: Marius Ghenea, Orlando Sasz , Felix Patrășcanu, Adrian Bădescu, Codrut Ianasi, Eliza Rogalski, Liviu Stoleru, Dragos Anastasiu, Felix Daniliuc, Ovidiu Toader, Răzvan Ogarcin, Cătalin Olteanu, Gigi Nacev, Florentin Banu, Dragoș Anastasiu şi mulţi alţii.

Comunitatea Business Days numără peste 120.000 de manageri, antreprenori și profesioniști din toată țara, din aproape toate domeniile de activitate, din toate tipurile de companie, de la cele cu 1-2 angajați, până la cale cu mii de angajați, de la firme cu capital românesc, la corporații cu capital străin.

Newsletter