Un an de intalniri tehnice pentru programatori

Un an de intalniri tehnice pentru programatori

Talks by Softbinator – întâlnirile tehnice pentru programatori – împlinește un an de existență. Ediția numărul 37 va avea loc pe 19 februarie, începând cu orele 19:00, la Spice Club și va fi un eveniment aniversar. Organizatorii vor acorda premii, iar invitatul special al ediției, Vlad Stan, va vorbi despre construirea tehnologiilor care revoluționează, dar și despre motivația de a urca pe scara profesionalismului.

Talks #37 – ediția aniversară- va face o trecere în revistă a subiectelor abordate și a speakerilor prezenți la cele 36 de ediții. Invitat special în cadrul evenimentului, Vlad Stan va vorbi despre  inovație, despre motivația de a urca pe scara profesionalismului, dar si despre soft-urile/tehnologiile de top care te ajută să schimbi lumea.

Vlad Stan este antreprenor de peste 20 de ani și Cofondatorul Doersapp, Geekcelerator, SeedMoney și Bucharest Hub. Consideră antreprenoriatul libertatea fără de care nu ar putea trăi și crede că orice om ar trebui să o cunoască și să se bucure de ea. Un mod de viață pentru dânsul, este de părere că antreprenorii sunt cei care conduc spre progres. Alături de Vlad Stan, foștii speakeri Talks, dar și invitații ediției aniversare, seara se va încheia cu networking de calitate.

Talks by Softbinator s-a desfășurat până acum pe parcursul a 36 de ediții, cu 75 de speakeri și peste 80 de prezentări tehnice. Fiecare ediție a captat atenția și interesul a 50-70 de pasionați de IT. Subiectele care se abordează variază, iar domeniul de performanță al participanților se schimbă de la o săptămână la alta după temele alese: puzzle programming, clustering large scale-data, securitate, Google prediction API, Search algorithms from Google Maps, JavaScript’s future, Inteligență Artificială sau procesarea limbajului natural, toate acestea s-au discutat la Talks. Printre speakeri s-au numărat David Szabo, intraprenor Microsoft, Andrei Pitiș, Cofondator TechMind și Clever Taxi, Elad Katz, Senior Architect și Microsoft MVP, Bogdan Iordache, Cofondatorul How To Web, Dragoș Rouă, Bogdan Manolea, Viorel Spînu, Cristian Kevorchian, Mihai Maruseac și mulți alții.

La eveniment sunt așteptați toți pasionații de IT, toți cei care vor să cunoască și să facă parte din cea mai mare comunitate a programatorilor din București.

Dacă vrei să îți rezervi un loc la eveniment sau să afli mai multe informații despre ediția aniversară link-ul următor e perfect pentru asta. http://www.softbinator.ro/events/talks-37-anniversary-edition/

Newsletter