Intel Business Challenge 2013

Oportunitatile pentru tineri antreprenori continua la inceput de an. De data asta este vorba despre Intel® Business Challenge Europe, cea mai mare competitive de planuri de afaceri din Europa la care poti participa cu ideea, brevetul sau start-up-ul tau in tehnologie.

Intel® Business Challenge Europe 2013 este o competitie de produse si servicii inovatoare, tehnologii inteligente si aplicatii web&mobile interactive. IBCE face parte din Intel® Global Challenge, competitia globala oferita de Intel® si UC Berkeley studentilor si absolventilor de orice profil si tinerilor antreprenori care doresc sa invete cum sa transforme o idee intr-un plan de afacere pregatit pentru investitori adevarati.

De ce sa participi?

Indiferent daca ai doar o idee sau conduci deja o afacere in tehnologie din orice domeniu, in Intel® Business Challenge Europe poti obtine:

  • un executive program in Silicon Valley cu investitori cu experienta si portofoliu global
  • mentoring si training intens, cu profesionisti internationali
  • ocazia de a invata pas cu pas cum se construieste un plan de afaceri adevarat
  • participarea la finala europeana si apoi la World Finals – UC Berkley

Cum particip?

Pentru inscrierea in competitie:

    • trimite un email la [email protected] (nume, date de contact, scurta descriere produs/serviciu pe care doresti sa il inscrii)
    • acceseaza www.intelchallenge.euwww.intelchallenge.eu pentru informatii si descarca formularul de inscriere

Formularul de inscriere va trebui incarcat pana la data de 4 februarie 2013. Informatii complete despre competitie si regulament sunt disponibile la www.intelchallenge.eu. Iti recomandam sa parcurgi cu atentie sectiunile Resurse si Proces .

Newsletter