Invata arta schimbarii cu cei de la incubator107!

Invata arta schimbarii cu cei de la incubator107!

Ce?

Poţi să slăbesti 30 de kilograme într-un an? Poţi să depăşeşti panica de a călători cu avionul? Poţi să scapi de depresie? Poţi să te laşi de fumat? Poţi să îţi îmbunătăţesti memoria? Ei bine, sunt lucruri în viaţă pe care le putem schimba, dar sunt şi lucruri pe care nu le putem schimba. Important este cum deosebim aceste lucruri între ele.

În momentul de faţă, există două concepţii opuse despre lume: una care susţine că suntem într-o epocă a dezvoltării personale, în care totul poate fi schimbat (în America de exemplu, se cheltuiesc miliarde de dolari şi se petrec miliarde de ore pentru diferite cursuri menite să schimbe oamenii, să-i ajute să fie mai buni şi să poată progresa) şi o concepţie care susţine că totul este genetic si biochimic, prin urmare nu se pot schimba multe lucruri.

Dacă vrei să afli care sunt acele lucruri care pot fi schimbate, incubator107 te așteaptă la atelier:

http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1464

Cu cine?

Cu Ana Căbulea, specializată în comunicare şi relaţii publice, în ultimii doi ani lucrând în calitate de consultant recrutare într-o companie multinaţională. În viaţa de zi cu zi, îi place să “livreze fericire”, aducând energie şi pasiune în interacţiunile cu cei din jur. Datorită dorinţei sale de a învaţa şi a curajulului de a experimenta lucruri noi, se află într-o continuă schimbare, “a better me” în fiecare zi.

Când?

Joi 12 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda incubator107 din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.

Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1464,
înscrie-te şi vino la atelier!

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, îi puteți ajuta în alte feluri: să promoveze în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închirieze mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragă sponsorizări sau să umple pur și simplu mansarda de bucurie: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html

Newsletter