Invata cum sa-ti gestionezi mai bine timpul la noul workshop marca incubator107!

Invata cum sa-ti gestionezi mai bine timpul la noul workshop marca incubator107!

Prietenii noștri de la incubator107 organizează, pe 4 și 7 decembrie, două întâlniri în cadrul cărora vei învăța cum să-ți planifici mai bine timpul și cum să lucrezi la potențial maxim pentru a-ți atinge obiectivele.

Găsiți mai jos mesajul pe care ni l-au transmis și care conține mai multe detalii despre acest workshop:

Vrem să descoperim ȋmpreună ce anume te face să te trezești dimineața cu zâmbetul pe buze, să ȋnvățăm care este cu adevarat conflictul tău interior, să alcătuim ȋmpreună un plan pentru viitorul tău, care te va aduce mai aproape de potențialul tău maxim.

Avem 2 ȋntâlniri la dispoziție pentru a afla cum putem să fim cea mai importanta persoană din viața noastră.

Ȋntalnirea 1:  Vom vorbi despre conflictul interior, vom identifica obiectivele care ne pun ȋn mișcare ȋn orice moment al zilei, indiferent de starea emoțională. Ne vom gândi la toate aspectele vieții noastre pentru a ajunge la armonia interioară de care avem nevoie.

Ȋntalnirea 2: Pentru că deja am aflat spre ce anume țintim o sa explorăm planul nostru pentru viitor și despre procesul pe care o să ȋl urmăm. O să avem la ȋndemana mici spiriduși care ne vor ajuta in călătorie.

Vă aștept cu drag!

Cu cine?

Cristina Nicolai – ȋn prezent Șef de Schimb la o multinațională, Cristina învață în permanență cum să schimbe viața oamenilor din jurul ei. Uite ce ne-a povestit chiar ea:

Am oameni ȋn subordine, ceea ce m-a scos din aria mea de confort. De ce? Pentru că vreau să ȋi dezvolt profesional și pentru a face acest lucru m-am gândit la toate aspectele lor: activități profesionale pe care știu sa le facă, trăsăturile de caracter pe care le au și ȋn ce direcție se pot ȋndrepta astfel ȋncât să devină cea mai bună variantă a lor.

Am participat la cursuri de Time Management, unul susținut chiar de Brian Tracy, un om extraordinar care a reușit să ȋmi arate cât de ușor sunt de atins obiectivele setate. Am susținut cursuri de Time management ȋn cadrul incubator107, după care am ajuns să susțin aceste cursuri și ȋn cadrul unor conferințe internaționale. Sunt fericită că am din nou ocazia să mă alătur echipei incubator107 și să vă ȋmpărtășesc elemente din Time management noi dobândite.”

Când?

joi, 4 decembrie, de la 19:00 la 21:00

duminică, 7 decembrie, de la 16:00 la 18:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda incubator107 din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.

Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum te înscrii?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Newsletter