IT is Business da startul unui HACKATHON!

IT is Business da startul unui HACKATHON!

Cea de-a 7-a ediţie a proiectului IT is Business revine cu forţe proaspete  şi anul acesta, între 24 şi 26 aprilie, gata să aducă la un loc studenţi pasionaţi de IT. Dacă ai numeroase cunoştinţe din lumea informaticii, a instrumentelor de programare şi nu mai eşti boboc, te invităm la un nou eveniment marca Business Organization for Students.

Anul acesta, IT is Business te provoacă să descoperi aventura programării, să întâlneşti reprezentanţi din  mari companii de IT de pe piaţa românească, dar şi să faci cunoştinţă cu potenţialii tăi angajatori. Temele pe care ţi le punem la dispoziţie sunt criptare, decriptare, debugging şi software support.

În prima zi, pe 24 aprilie, Oracle România va lansa deschiderea evenimentului printr-o probă de  Software Support, în sediul companiei.( Parcul Floresca, nr. 43, Şoseaua Pipera, corp B, Sector 2, Bucureşti).

Debugging-ul şi Criptografia sunt următoarele două părţi ale evenimentului şi vor fi organizate de profesionişti de la Bitdefender, pe 25 şi 26 aprilie, în sediul EY din Piaţa Victoriei.

Dar aventura nu se termină aici! După încheierea maratonului, vei fi printre norocoşii care vor participa la gala de premiere, în cadrul căreia vei avea parte de numeroase surprize pregătite de noi, împreună cu cei de la Bitdefender şi Oracle România.

Vino şi dovedeşte-ţi ingeniozitatea prin depăşirea provocărilor lansate, iar EA te premiază cu cele mai dorite jocuri!

Aplică aici: http://it.bosromania.ro/aplica/  şi acceptă povocarea acestui HACKATHON!

Newsletter