IT&Engineering Forum: mixul ideal intre IT si auto

IT&Engineering Forum: mixul ideal intre IT si auto

Inspire Group te invită, pe 25 noiembrie, la cea de-a doua ediție IT&Engineering Forum, eveniment ce va avea loc la Hotel Capital Plaza. Rezervă-ţi chiar acum un loc prin completarea formularului disponibil pe site! Înscrierea la acest eveniment durează mai puțin de 5 minute, iar participarea este gratuită.

IT&Engineering Forum îţi propune un format complex, ce include o conferință unde vor fi discutate două teme – ”Tehnologia Cloud” și ”Going green – the future of transportation”, workshop-uri, precum și spațiu de networking, reprezentând sursa perfectă de informare și de inspirație pentru proiectele tale!

În cadrul conferinței, speakerii invitați din partea Mercedes-Benz și AutoTest vor dezbate ascensiunea trendului eco în domeniul auto. Ce înseamnă acesta, cu exactitate, pentru industria auto? Care sunt măsurile pe care companiile producătoate de automobile le iau pentru a fi mai prietenoase cu mediul? Care sunt beneficiile acestui lucru și, nu în ultimul rând, cum măsoară acestea eficiența măsurilor luate?

De asemenea, în cadrul conferinței, speakerii companiilor Telekom și Every Matrix vor discuta despre avantajele tehnologiei cloud și vor explica de ce aceasta reprezintă soluția pe care marile companii, și nu numai, o așteptau pentru a simplifica infrastructura de rețea, necesară pentru desfășurarea activității, pentru a reduce costurile echipamentelor și a întreținerii lor.

În cea de-a doua parte a zilei, companiile Telekom și Every Matrix te așteaptă la workshop-urile pregătite special pentru pasionații de IT. Cristian Bădițoiu – Manager Dezvoltare Telekom vă invită la workshop-ul ”ICT – Convergență, impact și tendințe”.

Învață de la cei mai buni, pune-le întrebări și împărtășește din cunoștintele tale la IT&Engineering Forum!

Intră pe site, verifică agenda evenimentului și înscrie-te: http://buzzjob.ro/it-forum/!

IT&Engineering Forum este un eveniment marca Inspire Group.

Newsletter