La final de Start Me Up

Iata-ne ajunsi si la finalul Start Me Up, proiect ce incheie un an plin de evenimente dedicate tinerilor antreprenori. A fost o perioada grea, insa cu siguranta una dintre cele mai frumoase perioade din viata noastra. In doar cateva luni de activitate (februarie – iulie 2012) avem cateva realizari de care ne mandrim: patru sesiuni de networking Idea Exchange, trei Weekend Seminar, prima editie Career Leader, stagii de practica platite la start-up-uri de succes din Berlin in cadrul Entrepreneurship Trainee si prima editie a scolii de antreprenoriat Start Me Up.

Am fost norocosi sa realizam pana in prezent tot ceea ce ne-am propus, si asta pentru ca am avut sansa de a avea alaturi de noi unii dintre cei mai apreciati antreprenori romani, am beneficiat de sustinerea si increderea unor companii importante din Romania, dar si de sprijinul unor parteneri media importanti. Nu in ultimul rand, am avut alaturi de noi participanti minunati care au asigurat succesul fiecaruia dintre proiectele noastre. A venit momentul sa le multumim tuturor si ne angajam pe aceasta cale sa ne ridicam mereu la inaltimea asteptarilor si sa continuam seria de proiecte dezvoltate!

Pana atunci insa este timpul sa luam o pauza! Echipa Akcees intra in vacanta, insa nu o vacanta in care vom sta prea mult la soare sau la plimbare! Chiar daca nu ne veti mai vedea la fel de des pe site si pe Facebook, ne puteti gasi in continuare in spatele ecranelor calculatoarelor si vom raspunde la fel de promt mail-urilor voastre.

Revenim in forta de la 1 septembrie cu noi evenimente promitatoare – ne pregatim de cea de a doua editie Career Leader, vom redeschide seria evenimentelor de networking, vom lansa sesiuni de mentoring cu antreprenori importanti din Romania, si multe alte surprize! Pana atunci, va dorim sa va bucurati de vara si vacanta si sa va pregatiti – urmeaza o toamna plina de proiecte pentru tinerii care isi doresc sa devina antreprenori!

Newsletter