LauncHub ofera investitii de pana la 200.000 EUR

LauncHub ofera investitii de pana la 200.000 EUR

Între 1 şi 23 februarie, startup-urile digitale early stage pot aplica pentru finanţările oferite de fondul de investiţii LAUNCHub. Această rundă este dedicată companiilor care îşi doresc finanţări de până la 200.000 EUR şi care au dezvoltat deja un produs cu tracţiune.

Echipa LAUNCHub îşi doreşte să cunoască echipe solide şi dedicate care au o bună înţelegere a pieţei şi a clienţilor cărora li se adresează. Startup-urile sunt încurajate să prezinte feedback relevant şi metrice despre produsele şi serviciile lor, precum şi experienţele anterioare pe care le-au avut cu programele de accelerare sau cu ridicarea de finanţări de la investitori de tip angel.

În luna ianuarie, LAUNCHub a anunţat investiţiile pe care le-a efectuat ca urmare a procesului de selecţie care a avut loc la finalul lui 2013. Astfel, Slovenia şi Ucraina s-au adăugat pe harta investiţiilor anterioare în sectorul digital, alături de Bulgaria, România, Croaţia, Macedonia şi Grecia.

De la înfiinţarea sa din 2012, LAUNChub a investit aproximativ 3 milioane de EUR în 35 de echipe din Europa de Sud-Est şi s-a dovedit a fi un partener de încrederea pentru acestea, oferindu-le în continuare suport, acces la investiţii ulterioare, runde Serie A, acces la o reţea importantă de experţi în tehnologie, antreprenori de succes şi investitori, nu doar în regiune dar şi din Londra sau Berlin.

Echipele determinate din regiune care dezvoltă tehnologii ale viitorului cu potenţial disruptiv în sectorul digital sunt încurajate să aplice aici. Înscrierile au loc până pe 23 februarie 2014.

Perioada de selecţie se va încheia cu un Long-Weekend Event de patru zile care va avea loc la finalul lunii martie în Sofia. În cadrul evenimentului, echipele finaliste vor beneficia de coaching şi mentorat şi vor avea ocazia să îşi prezinte ideile pentru a primi finanţarea de tip seed. Câştigătorii vor primi finanţări de până la 200k în schimbul unor părţi din companiile pe care le dezvoltă.

Newsletter