Managementul timpului la Weekend Seminar

Managementul timpului la Weekend Seminar

Ti se intampla frecvent sa pierzi ore tarzii in fata calculatorului si sa nu reusesti sa termini ceea ce ti-ai propus? Te intrebi de ce alti oameni par sa aiba mai mult timp decat tine si cum reusesc ei sa faca atat de multe lucruri si sa fie eficienti?

De cele mai multe ori reusita activitatilor tale depinde de felul in care iti gestionezi timpul pe care il ai la dispozitie. Daca vrei sa inveti cum sa folosesti timpul in favoarea ta, vino alaturi de noi la urmatoarea editie Weekend Seminar unde vei invata cum sa iti stabilesti propritatile pentru a atinge obiectivele pe care ti le propui.

Am pregatit pentru tine un trainer si invitati speciali de exceptie care iti vor impartasi secrete din propria lor experienta. Pe 14 si 15 martie, vei invata de la Alexandru Baleanu (Trainer BRD Groupe Societe Generale) cum sa fii eficient si sa atingi performantele pe care ti le doresti.

Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza prin completarea formularului de inscriere disponibil online la http://akcees.ro/seminar! Poti aplica pana luni, 4 martie, la 23:59!

Te asteptam la o discutie despre timp in timpurile noastre!

Newsletter