Managementul timpului la o noua editie Weekend Seminar

Managementul timpului la o noua editie Weekend Seminar

21 februarie. In luna februarie, Akcees a initiat o serie de tineri entuziasti in tainele managementului de proiecte in cadrul programului de training Weekend Seminar. Seria de evenimente continua in luna martie si abordeaza de aceasta data ca subiect managementul timpului. Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuita, iar tinerii care doresc sa inteleaga cum pot deveni mai organizati, mai eficienti si mai productivi pot aplica prin completarea formularului de inscriere disponibil online la http://akcees.ro/seminar

Pe 15 si 16 februarie participantii Weekend Seminar au avut ocazia sa acumuleze competente de management de proiect prin metode de educatie non-formala. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, participantii au invatat cum sa conduca propriile proiecte pentru a atinge obiectivele stabilite si au pus in practica notiunile teoretice prin jocuri aplicate si studii de caz interactive.

Bianca Baicea, sef serviciu proiecte HR BRD Groupe Societe Generale, si Mike Costache, filantreprenor, au fost alaturi de cei 30 de participanti si au completat cu sfaturi din experienta lor programul de training dezvoltat de Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv Akcees si trainer profesionist cu o experienta de peste 6 ani in managementul proiectelor din diferite domenii.

„Util, placut, centrat pe nevoile tinerilor. Evenimentul mi-a placut foarte mult si consider ca am invatat enorm de multe lucruri pe care sunt sigur ca o sa le pun in aplicare curand”, a declarat la final unul dintre participantii la eveniment.

Sesiunile de training marca Weekend Seminar continua! Daca editia din februarie a vizat dezvoltarea competentelor de management de proiect, pe 14 si 15 martie participantii vor invata cum sa foloseasca timpul in favoarea lor, cum se stabilesc prioritatile, dar si cum pot gestiona orele pe care le au la dispozitie in mod eficient.

De aceasta data sesiunea de training va fi sustinuta de Alexandru Baleanu, trainer BRD Groupe Societe Generale si va urma aceeasi reteta de succes: cunostinte teoretice aplicate prin workshop-uri interactive si lucru in echipa, alaturi de invitati speciali, persoane cu o activitate intensa care le vor impartasi participantilor secrete din propria experienta.

Alexandru are o experienta de 11 ani in customer care, vanzari, comunicare si management, dobandita in companii importante din Romania. In ultimii 5 ani, el a livrat numeroase traininguri, in principal pe abilitati de tip „soft”, fiind implicat insa si in proiecte tehnice. Avand la baza studii economice in cadrul Academiei de Studii Economice, Alexandru a participat si la diferite proiecte adresate studentilor si tinerilor in general, cum ar fi: GROW, Training New Talents, 360 Career Event, impreuna cu BEST Bucuresti, si alte organizatii.

„Cand am pornit aceasta mini-academie de traininguri pentru studenti, alaturi de Akcees, am avut ca prima prioritate sa dezvoltam angajabilitatea tinerilor cu potential. Impreuna putem sa contribuim la dezvoltarea de competente practice, specifice business-ului, ce trebuie sa insoteasca cunostintele teoretice si care sa-i ajute in primii pasi din viata profesionala. Ne bucura enorm succesul pe care sesiunile sustinute pana in prezent l-au avut, iar dovada acestui lucru este chiar numarul record de aplicatii, pentru fiecare editie.

Prin aceasta implicare directa a angajatilor BRD, putem sa oferim studentilor, care acum se confrunta cu un mediu din ce in ce mai competitiv, cateva atuu-uri pentru construirea unei cariere de succes. Impartasirea din experienta acumulata in BRD este o datorie morala fata de tanara generatie, o responsabilate a companiei, dar si la nivel personal, ca profesionisti cu experienta. Astfel, putem sa avem o valoare adaugata la construirea viitorilor antreprenori si specialisti de succes.”, a declarat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale.

Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmareste dezvoltarea de competente si abilitati prin metode de educatie non-formala si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Urmatoarea sesiune de training se va desfasura pe 14 si 15 martie la sediul Fundatiei Romano-Americane si va fi dedicata managementului timpului. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.ro/seminar. Aplicatiile sunt deschise pana luni, 4 martie, iar rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi comunicate participantilor vineri, 8 martie.

Weekend Seminar este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorului principal BRD Groupe Societe Generale si al partenerilor media The Money Channel, Business Woman, Romania Libera, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, BusinessLive.ro, Startups.ro, Comunicatedepresa.ro, Romania Pozitiva, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Hipo, Business-Edu.ro, Stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Sustinem si ne sustin: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC Romania, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeana a Studentilor la Drept (ELSA) , Inspire Business, VWI Estiem.

Newsletter