Nocturna Scinteia

Nocturna Scinteia

Prietenii noștri de la Incubator 107 organizează o nouă nocturnă! Am primit de la ei mesajul de mai jos, în care puteți regăsi toate detaliile referitoare la eveniment. Vă recomandăm cu căldură să fiți acolo dacă vă petreceți primul weekend din luna mai în București!

„Tovarăși și tovarășe, pe data de 3 mai, ne încolonăm în Popa Nan 82, de la ora 20.00, pentru a depăna amintiri din Epoca de aur la nocturna SCÎNTEIA.  Vă vrem îmbrăcați în proletari, asortați cu cravată roșie cu dungi tricolore, ori cu cămașă portocalie și chipiu albastru, cu matricole și multe insigne. Și-n loc de lozinci, aduceți merinde din anii 80: Cico, Glucoză, nemuritoarea Eugenie, bomboane „la vărsat” ori înghețată Polar; și la final, ne arătați tovărășia în donații de 30 lei.

Ne angajăm să vă oferim buna-dispoziție, să muncim cu drag și spor pentru al nostru viitor.  Organizăm pe unități și detașamente cele mai cutezătoare ateliere: vedem cum a evoluat  Televiziunea Romînă din regimul comunist și pînă în ziua de azi, fugim din țară ca să aflăm tainele machiajului japonez contemporan, răsfoim almanahuri de design interior, ca mai apoi să ne încercăm pe ascuns creativitatea pictînd pe mobilă.

Chiar dacă rația este mică, ne arătăm talentul de bucătar, aflăm tainele soiurilor de vin romînesc, pentru a năzui în final o iubire mare ca a conducătorilor! Intonăm cu solemnitate tricolorul ca să aflăm cine este „eroul patriei”; stăm la coadă la spectacolul de impro cu Backstage Boys, ca mai apoi să defilăm până în mansarda din Traian 107. Aici ne simțim  în siguranță, căci adoptăm o viață echilibrată și reușim să ne înțelegem pe noi înșine. Iar pînă în zori ne punem pe complotat, căci avem jocuri de jucat și visuri de realizat.

Pionieri, șoimi ai patriei, ori stimați proletari, vă așteptăm să raportați prezența la [email protected]  și cutezători să ne întâlnim la nocturna SCÎNTEIA!”

Newsletter