O idee si 54 de ore! Startup Weekend Brasov

O idee si 54 de ore! Startup Weekend Brasov

swProgramatori, creativi și tineri antreprenori Startup Weekend Brasov va așteaptă între 25 și 27 Octombrie la Coressi Business Park pentru a da startul inovării.

Startup Weekend Brașov este o rețea globală de lideri și antreprenori pasionați, ce inspiră, educă și susțin echipe și comunități să formeze idei și să le lanseze. Este un eveniment al schimbărilor, un eveniment în care lucrurile se fac diferit și ajung la potențial maxim.

Cei 3 speakeri, 2 jurați și 10 mentori de pe 2 continente (Asia – India, Europa – Marea Britanie, Romania, Ungaria, Bulgaria) vor îndruma și susține echipele pe parcursul evenimentului: Adelina Peltea, co-fondator @Splinter.me, Belgia; Andrei Roth, co-founder @Spherik Accelerator, România; Bogdan Colceriu, co-fondator @Tetatet, România; Catalina Amihaiesi, Program Director @Spherik Accelerator, Româniam Cătălina Rusu, Co-founder @Geekcelerator, România; Cosmin Mihaiu, CEO @MiraRehab, UK; David Szabo, Intrapreneur @Microsoft, Ungaria; Emanuele Musa, CEO @BABELE, România; Gregory Rondin, Director @Pentalabbs, România; Marius Ursache, Chief Creative Officer @Grapefruit, România; Maria Sandor, Member of the board of advisors @GRASP Society, România; Mircea Vadan, Co-founder @Usetogether, România; Monica Jiman, deputy CEO @Pentalog, România; Pal Mukul, Fondator @Orpheus Capital, India; Răzvan Pătrașcu, fondator @Firestarter, România; Tudor Birlea, Chief Legal Strategist @Rewind Solutions, UK.

Timp de 54 de ore echipele comunică, deciziile devin o provocare, emoțiile sunt din cele mai diverse, iar soluţionarea problemelor se face cu cea mai creativă și activă metodă.

Conceptul StartupWeekend a fost dezvoltat în Statele Unite și preluat în peste 100 de țări din toată lumea: din Canada, în Europa, Africa și Asia, iar în România, Brașov, înscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului și Startup Weekend Brasov este online și pe facebook.
Astfel, indiferent de colțul lumii în care are loc evenimentul, acesta se va desfășura la aceleași standarde: activitățile în limba engleză, welcome pack și asigurarea mesei, răcoritoarelor și a cafelei pentru întregul weekend.

Despre Startup Weekend:

Startup Weekend este un concept centrat pe educație experiențială. Participanții construiesc prototipuri, le supun validării în timp ce colaborează cu alți oameni pasionați și specializați, ce au backgrounduri și puncte de vedere diferite. Mai mult, aceștia au ocazia de a interacționa direct cu mentorii și juriul evenimentului – lideri ai comunității tech pentru a-și face ideile fezabile.
Începând cu pitch-urile de vineri seara, participanții își aduc cele mai bune idei și îi inspiră pe ceilalți să li se alăture și să formeze o echipă. Echipele se formează organic în jurul celor mai bune idei (determinate prin votul publicului) și apoi au o idée și  54 de ore să creeaze modele de business, să programeze, se conceapă designul, iar ulterior se testează și se validează conceptele.

Newsletter