O negociere reusita este o negociere bine pregatita!

O negociere reusita este o negociere bine pregatita!

DSCF5728Al treilea Atelier de Antreprenoriat s-a desfășurat sambata, 02 noiembrie, la Camera Americana de Comert (AmCham). Florin Stoleriu (Sales Advisor), Dragos Rosca (Delta Asset Invest) și Dragos Dinu  (Domo) au vorbit cu 25 de tineri antreprenori despre importanta pregatirii negocierilor in afaceri si cum poti sa te diferentiezi  pentru a genera vanzari mai mari.

“Cea mai buna negociere este cea pe care nu trebuie sa o faci. Daca totusi trebuie sa negociezi atunci pregateste-te foarte bine inainte de intalnire. O negociere reusita este o negociere bine pregatita! ” a fost unul dintre sfaturile împărtășite de Dragos Rosca, antreprenor si chairman la Delta Asset Invest, antreprenorilor participanti la Atelierul de “Vanzare si Negociere”.  

“Externalizati tot ceea ce nu intra in core business-ul vostru. Pentru activitati auxiliare se gasesc intotdeauna furnizori care sa faca lucrurile mai bine.” – Dragos Dinu (Domo) oferindu-le un sfat practic antreprenorilor cu afaceri in  domeniul e-commerce. “Ganditi-va din start, cand ati plecat pe un drum, cine va fi cumparatorul firmei voastre.” a mai mentionat  Dragos Dinu, Chief Executive Officer la Domo. Îndemnul lui Dragos a fost să te gândești serios la cine este cumparatorul companiei tale si ce asteapta el de la firma ta  – daca faci compania dupa chipul si asemanarea ta, ca antreprenor, ar putea fi mai dificil de vandut firma.

“O vanzare reprezinta intalnirea profitabila, la momentul potrivit, intre nevoile/problemele clientilor cu beneficiile/solutiile oferite de produsul/serviciul tau. Gaseste-ti cat mai multi diferentiatori pentru a putea vinde mai mult.” le-a spus Florin Stoleriu (Sales Advisor) participanților, in partea de training a atelierului. Album foto de la atelierul de sâmbată găsești aici sau aici.

Programul continuă sâmbătă, 16 noiembrie, cu al patrulea atelier (din 7), cu tema: Marketing și Pozitionare și cu invitații: Felix Tataru (GMP Advertising), Cosmin Alexandru (Wanted Transformation Consultancy) și Iulian Chihaia (Focus Plus). Înscrierile la următoarele 4 ateliere continuă prin completarea formularului, e-mail la [email protected] sau la 0747.222.576.

Investitia pe care o faci pentru a participa la un Atelier este de 220 de lei. Prioritate la înscrieri au cei care doresc participarea la urmatoarele patru ateliere. Termenul pentru înscrieri la atelierul de “Marketing si Pozitionare” este 14 noiembrie 2013. Detalii la http://www.ateliere.rbls.ro si la www.facebook.com/atelieredeantreprenoriat.

Newsletter