O saptamana pana la SEETEST 2014

A mai rămas o săptămână până la cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizată de South East European Testing Board în colaborare cu ANIS şi Quality House. Evenimentul se va desfăşura pe 25 şi 26 septembrie în Bucureşti, iar biletele la eveniment pot fi achiziţionate online la http://www.seetest.org/index.php?page=registration

Prima zi a evenimentului oferă membrilor comunităţii şansa de a învăţa de la experţi consacraţi la nivel internaţional participând la cele 6 tutoriale organizate în 3 sesiuni paralele. Astfel, participanţii vor învăţa mai multe despre testarea în medii de risc, modelul TMMi, abilităţi soft pentru manageri, testarea de aplicaţii mobile, principii practice ale încărcării şi performanţei, sau principii fundamentale ale testării agile.

Tutorialele vor fi susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi experţi în domeniul testării de software: Rex Black (RBCS, USA), Erik van Veenendaal (Improve Quality Services BV, Bonaire), Geoff Thompson (Experimentus, UK), Graham Bath (T-Systems, Germany), Vipul Kocher (Pure Testing, India) şi Yaron Tsubery (Enghouse, Israel). Mai multe informaţii despre conţinutul fiecărui tutorial sunt disponibile online la http://www.seetest.org/index.php?page=tutorials

Ziua de joi, 25 septembrie, se va încheia cu un eveniment de networking care le va oferi participanţilor şansa de a schimba idei şi de a interacţiona în mod direct cu invitaţii speciali şi profesioniştii prezenţi la SEETEST.

Cea de a doua zi a SEETEST 2014 va fi deschisă de Mitko Mitev (Conference Chair South East European Testing Board) şi va continua cu prezentarea lui Rex Black (Preşedinte RBCS cu peste 30 de ani de experienţă în industria de software şi inginerie a sistemelor), care va vorbi despre profesia de tester în 2015 şi în anii care  vor urma. Centrele de testare de excelenţă vor fi aduse în discuţie de Erik van Veenendaal, expert în testare recunoscut internaţional, autor al unui număr impresionant de cărţi şi lucrări în domeniu şi fondator al Improve Quality Services BV, companie specializată în testarea şi managementul calităţii software-ului.

În cea de a doua zi a evenimentului, participanţii vor avea de asemenea ocazia să asiste la prezentarea a 15 lucrări de specialitate realizate de membrii comunităţii regionale. Prezentările vor fi organizate în 6 sesiuni şi vor oferi astfel audienţei oportunitatea de a afla mai multe despre managementul testării, îmbunătăţirea proceselor de testare, testarea agile, metodologii de testare, automatizarea testării şi testarea mobile.

Trei sesiuni industriale vor fi organizate în paralel de VMWare, Quality House şi Equafy, iar participanţii SEETEST 2014 vor avea de asemenea ocazia să se familiarizeze cu instrumentele şi serviciile oferite de companii internaţionale din industria calităţii software-ului vizitând standurile acestora care vor fi expuse pe toată durata evenimentului.

Cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014) va fi încheiată de Mitko Mitev (Conference Chair SEETB) şi Valerica Dragomir (Director Executiv ANIS), care vor decerna totodată premii pentru cea mai bună lucrare şi respectiv cea mai bună prezentare susţinute în cadrul conferinţei.

SEETEST 2014 este un eveniment organizat de South East European Testing Board în colaborare cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) şi Quality House cu sprijinul VMWare, iSQI şi Equafy şi va avea loc pe 25 şi 26 septembrie la Bucureşti. Preţul unui bilet la conferinţă este de 350 EUR şi include intrarea la toate sesiunile conferinţei, tutoriale, prezentări şi accesul la expoziţie, documentele suport, mesele de prânz şi pauzele de cafea, precum şi intrarea la evenimentul de networking care va fi organizat pe data de 25 septembrie. Diferite variante de bilete sunt disponibile la preţuri mai mici pentru cei care doresc să participe doar la anumite părţi ale SEETEST 2014. Mai multe informaţii despre bilete şi preţurile acestora sunt disponibile online la http://seetest.org/index.php?page=visitors

Newsletter