OPEN DOORS Marathon – GENPACT da startul carierei tale!

OPEN DOORS Marathon – GENPACT da startul carierei tale!

Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire, continua sa sprijine tinerii aflati la inceput de drum, motivate sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala.

Compania GENPACT s-a alaturat initiative noastre si te invita pe 06.08 in Bucuresti, respectiv 08.08 in Cluj pentru a interactiona cu ei, pentru a le cunoaste mediul de lucru si pentru a-ti oferi oportunitati de cariera prin intermediul programului de training Gateway.

Gateway isi propune sa te pregateasca pentru viitoarele pozitii din cadrul companiei, iar scopul final este acela de a-ti oferi un job permanent in aria de finance & accounting pe pozitii adaptate experientei tale si pregatirii de care vei beneficia in cadrul programului.

Pe intreaga durata a programului, vei trece prin trei module de training care acopera soft skills, cunostinte specifice legate de viitorul job si cursuri de limba.

Daca ai cunostinte de limba engleza (nivel avansat) si germana/franceza/italiana (nivel mediu/avansat), inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-genpact/ si alatura-te echipei GENPACT!

Durata este de 4 – 5 saptamani, cu program full time. Candidatii vor semna un contract si vor fi remunerate pe toata perioada training-ului.

Newsletter