Oportunitati de cariera in consultanta & marketing financiar la Career Leader 6

Oportunitati de cariera in consultanta & marketing financiar la Career Leader 6

Eşti student sau proaspăt absolvent şi îţi doreşti o carieră în consultanţă sau marketing financiar? Vino alături de noi la Career Leader 6 ca să descoperi ce înseamnă o carieră în domeniu şi să câştigi experienţă lucrând timp de o zi alături de profesionişti şi lideri din industrie. Am pregătit pentru tine sesiuni de training, simulări de business şi workshop-uri interactive la finalul cărora vei fi răsplătit cu stagii de practică, zile de „job shadowing” şi alte premii supriză! Participarea este gratuită şi tot ce trebuie să faci este să aplici completând formularul disponibil online la http://akcees.com/career

De ce Career Leader?

Career Leader te aduce faţă în faţă cu angajatori importanţi din diferite domenii şi îţi oferă ocazia de a învăţa de la cei mai buni. Vino la eveniment ca să descoperi ce presupune o carieră în consultanţă / marketing financiar asistând la prezentări de companii şi sesiuni de training susţinute de profesionişti şi să rezolvi studii de caz şi brief-uri interactive. La final, dacă te vei număra printre cei mai buni, vei fi răsplătit cu stagii de practică, zile de „job shadowing” şi alte premii oferite de partenerii programului.

Marketing financiar (miercuri, 12 noiembrie)

Crezi că ţi se potriveşte o carieră în marketing financiar? Dacă eşti student sau proaspăt absolvent în marketing / business / finanţe, vino la Career Leader pe 12 noiembrie ca să înţelegi ce presupune o carieră în domeniu şi să înveţi cum să dezvolţi o campanie de comunicare cu impact pentru un produs/serviciu bancar. Participând vei avea ocazia să rezolvi un brief sub îndrumarea specialiştilor BRD Groupe Societe Generale, iar la final te poţi număra printre câştigătorii stagiilor de practică şi premiilor surpriză!

Consultanţă (vineri, 14 noiembrie).

Pasionat de consultanţă? Pe 14 noiembrie la Career Leader ai şansa de a fi consultant pentru o zi şi de a participa la o simulare de business interactivă. Pe toată durata zilei vei lucra alături de profesionişti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut, KPMG România şi Colliers International, iar la final ai şansa de a fi unul dintre câştigătorii sesiunilor de job shadowing, stagiilor de practică şi premiilor speciale oferite de partenerii noştri!

Cum aplic?

Dacă eşti student sau proaspăt absolvent şi vrei să-ţi începi cariera cu dreptul, aplică acum la Career Leader 6 completând formularul disponibil online pe site-ul programului http://akcees.com/career. Poţi aplica până sâmbătă, 8 noiembrie, iar luni, 10 noiembrie, vei afla dacă te numeri printre finalişti.

Ai întrebări? Ne găseşti la [email protected]

Mult succes!

Newsletter