Pasionat de comunicare? Atunci intra în CompetitIAA!

Pasionat de comunicare? Atunci intra în CompetitIAA!

În perioada 3 noiembrie – 5 decembrie 2014 are loc cea de-a patra ediţie a proiectului CompetiţIAA, eveniment organizat de IAA Young Professionals.

Dacă eşti pasionat de marketing şi comunicare, atunci CompetiţIAA îţi va oferi șansa unei experiențe practice, prin simularea unui pitch în fața unor companii reale.

Companiile partenere la  ediţia de anul acesta sunt: EY Romania, Kubis, Bergenbier și Federaţia Română de Fotbal

Dacă îţi doreşti să participi la acest concurs, află care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a câștiga:

  1. Mai întâi trebuie să îţi formezi o echipă şi să te înscrii pe site-ul oficial: competitiaa.ro, prin  completarea formularului de pe site. Nu uita însă, data limită pentru înscrieri este 11 noiembrie!
  1. Urmează apoi o jurizare a participanților pe baza formularelor de înscriere, în final ajungându-se la un număr de 20 de echipe care vor primi un brief de la una dintre cele patru mari companii partenere.
  1. Dacă vei fi selectat, ţi se va oferi ocazia să elaborezi prezentări şi să propui soluţii pe baza cărora se va alege câte un câștigător pentru fiecare brand. Echipele câștigătoare vor fi răsplătite cu premii în bani, precum şi cu internship-uri din partea partenerilor.
  1. Noutatea din acest an constă însă în faptul că poţi câştiga şi un premiu special, rezolvând brieful din partea organizației Salvaţi Marele Ecran. Este un brief care poate fi rezolvat opțional de către echipe.

Dacă te numeri printre cei selectaţi, pe lângă şansa de a interacționa cu clienți reali și de a-ţi expune ideile și părerile în fața unor profesioniști din domeniul marketingului, vei avea şi posibilitatea de a participa la workshop-uri și ateliere creative pentru a acumula noțiuni noi, ce vin în sprijinul rezolvării briefurilor.

Ca student lucrezi pe multe briefuri fictive la facultate sau la alte proiecte care îţi stimulează zvâcurile creative, dar nu te ancorează în realitatea de business a pieţei. CompetiţIAA răspunde acestei nevoi şi îi aruncă pe studenţii dornici să trăiască adrenalina primului pitch în arena cu cele mai tari branduri. Pentru al doilea an consecutiv avem sprijinul a patru jucători importanţi din piata locală, fiecare cu un brief provocator.” a spus Cătălin Tudor, membru IAA YP și Project Manager CompetițIAA

Au mai rămas doar câteva zile în care te mai poţi înscrie, aşa că grăbeşte-te şi trimite-ţi chiar acum aplicaţia pe www.competitiaa.ro! Noi îţi urăm mult succes!

 

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketing-ului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația cuprinde peste 1000 de tineri din 15 țări. Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA YP în România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshopuri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

Newsletter