Pasionat de consultanţă sau jurnalism? Aplică acum la Career Leader 5!

Pasionat de consultanţă sau jurnalism? Aplică acum la Career Leader 5!

Afis CL4 A3-01Eşti pasionat de consultanţă sau jurnalism? Echipa Akcees te invită la cea de a cincea ediţie Career Leader! Pe 27 şi 28 martie nu rata şansa de a descoperi ce presupune o carieră în domeniu şi de a testa joburi lucrând alături de profesionişti şi lideri din industrie. Aplică acum la http://akcees.com/career

Career Leader reprezintă o punte de legătură între angajatori importanţi din diferite domenii şi tinerii aflaţi la început de carieră. Participând la eveniment, vei câştiga experienţă profesională de calitate lucrând timp de o zi alături de profesionişti şi vei participa la prezentări de companii, sesiuni de training, simulări de business şi workshop-uri interactive.

Jurnalism (joi, 27 martie).  Dacă te gândeşti la o carieră în jurnalism, vino la Career Leader pe 27 martie ca să înveţi cum să scrii şi să spui poveşti cu impact. Vei lucra alături de jurnalişti de excepţie de la Adevărul, Wall-Street.ro, Forbes România, Revista Cariere şi Gadget Trends. În plus, vei învăţa să realizezi ştiri, reportaje şi interviuri, iar la final ai ocazia să fii răsplătit cu unul dintre stagiile de practică oferite de partenerii noştri!

Consultanţă (vineri, 28 martie). Pasionat de consultanţă? Pe 28 martie la Career Leader ai şansa de a fi consultant pentru o zi şi de a participa la simulare de business interactivă în cadrul căreia vei lucra cu profesionişti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut şi KPMG România. La finalul zilei, cele mai bune echipe vor fi invitate la sesiuni de job shadowing şi vor primi premii surpriză!

Te-am convins? Dacă eşti student sau proaspăt absolvent şi vrei să faci primul pas în carieră lucrând alături de cei mai buni, aplică acum la http://akcees.com/career. Poţi aplica până sâmbătă, 22 martie, şi vei afla rezultatele finale ale procesului de selecţie marţi, 25 martie!

Pentru orice întrebări şi informaţii nu ezita să ne contactezi la [email protected]!

Mult succes!

 

Newsletter