Pastreaza promisiunea facuta consumatorilor

Pastreaza promisiunea facuta consumatorilor

Al patrulea Atelier de Antreprenoriat (Marketing si Pozitionare) s-a desfasurat sambata, 16 noiembrie, la Camera de Comert Americana in Romania (AmCham). Iulian Chihaia (senior trainer la Focus Plus), Sorin Psatta (integrated communication director la Grafitti BBDO) și Cosmin Alexandru (transformation partener la Wanted Transformation Consultancy) au vorbit cu 22 de antreprenori despre importanta segmentarii in marketing si cum poti sa comunici mai eficient cu publicurile tale tinta. Indemnul lui Sorin Psatta catre antreprenori a fost urmatorul: “Pastreaza promisiunea facuta consumatorului, mereu si consecvent, aceeasi promisiune, mereu si oriunde.”

“Intr-o companie de succes, oricine este in departamentul de marketing! “A strong brand execution” este cheia succesului, in special acolo unde valorile cheie ale produsului/serviciului nu se pot diferentia cu usurinta. Construirea unor marci de succes incepe cu strategiile de segmentare si pozitionare.” le-a spus Iulian Chihaia (Focus Plus) participantilor, in partea de training a atelierului de sambata.

“Fiti atenti la indicatorul Return on Time (ROT). La bani mai puteti avea acces insa la timp nu. Incercati sa fiti pregatiti sa gresiti. Aplicati principiul “fail fast” cu cat recunoasteti mai repede ca sunt sanse mici de a reusi intr-o zona de business, si va retrageti rapid, cu atat va cresteti sansele de a fi mai eficienti. ” – Cosmin Alexandru (Wanted Transformation Consultancy) oferindu-le o serie de sfaturi practice antreprenorilor despre cum sa isi conduca mai bine afacerile.

“Fa greseli: nu porni cu prejudecati. Ramai proaspat: invata trei lucruri noi in fiecare zi si joaca-te: fi mereu multumit de alegerile tale” sunt unele dintre sfaturile impartasite de Sorin Psatta, integrated communication director la Grafitti BBDO, antreprenorilor participanti la Atelierul de “Marketing si Pozitionare”. Album foto de la atelierul de sambata gasesti aici. Programul continua sambata, 30 noiembrie, cu al cincilea atelier (din 7), cu tema: Planul de Afaceri cu invitatii: Dragos Anastasiu (Eurolines), Codrut Nicolau (Unicredit) si trainer Bogdan Tudor (Class IT).

Inscrierile la urmatoarele 3 ateliere continua prin completarea formularului, e-mail la [email protected] sau la 0747.222.576.

Investitia pe care o faci pentru a participa la un Atelier este de 220 de lei.

Termenul pentru inscrieri la atelierul de “Planul de Afaceri” este 28 noiembrie 2013.

Newsletter