Pe 1-2 octombrie, Bucuresti gazduieste cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei

Pe 1-2 octombrie, Bucuresti gazduieste cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei

Pe 1 si 2 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, cei interesati sa gaseasca un program de studiu in Romania si in strainatate se pot intalni cu reprezentantii celor mai importante universitati internationale, cu ocazia editiei cu numarul 19 a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 90 de universitati si institutii de invatamant din Europa, America si Australia vin sa ofere vizitatorilor targului informatii valoroase despre mii de programe de studiu, dar si despre bursele si sursele de finantare la care pot avea acces tinerii romani care aleg sa invete mai departe in Romania sau in strainatate.

6000 de programe de studiu la nivel licenta, master, MBA si doctorat

Vizitatorii care vor trece pragul targului international de universitati au oportunitatea sa afle informatii despre taxele de scolarizare, posibilitatile de finantare, bursele, procedurile de aplicatie si oportunitatile de internship puse la dispozitie de cele peste 90 de universitati din 12 tari prezente la RIUF – Targul International de Universitati. Marea Britanie, Olanda, Germania, Franta, Romania si Australia sunt doar cateva dintre tarile care vor avea reprezentanti ai universitatilor pe 1-2 octombrie la Sala Palatului.

Tot ce trebuie sa stii despre costurile si posibilitatile de finantare ale studiilor in strainatate

Pe parcursul celor doua zile de targ, participantii pot afla informatii practice și de actualitate despre programele de studiu oferite, sursele de finantare si bursele la care au acces. La editia din aceasta toamna, vizitatorii pot afla mai multe detalii si despre:

  • Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licenta, master si doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studentii romani;
  • Burse de pana la £3.000 la University of Greenwich, University of Surrey si Swansea University pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
  • Burse intre £1.000 si £3.000 la Nottingham Trent University pentru studentii romani 

Consiliere educationala si de orientare in cariera

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, Targul International de Universitati ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Peste 22.000 de elevi si studenti trec anual pragul RIUF, iar 6000 dintre acestia gasesc programul de studiu dorit la una dintre editiile Romanian International University Fair

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Europa de Sud Est. Anual, RIUF aduce in acelasi loc peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 12 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar și oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

Afla tot ce trebuie sa știi despre studiile in strainatate. Intra pe www.riuf.ro, inscrie-te si vino la Sala Palatului, pe 1 și 2 octombrie 2016. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentanţii universitatilor din cadrul evenimentului, iar dupa RIUF vei primi o oferta de studii personalizata in functie de tarile si domeniile tale de interes.

Iar daca inceputul lui octombrie nu te prinde in Bucuresti, atunci poți participa pe 4 octombrie la RIUF Iași sau pe 6 octombrie la ediția RIUF din Timișoara.

Newsletter