Pe locuri, fiti gata…start la inscrieri in Fotbalul Robotic!

Pe locuri, fiti gata…start la inscrieri in Fotbalul Robotic!

– Cioc, cioc!

– Cine e?

– Salut, sunt viitorul. De obicei nu fac vizite la domiciliu, dar am văzut că ai potențial și te vreau în echipa mea, la cea de-a doua ediție a Campionatului de Fotbal Robotic.

STOP! Acum gândește-te de câte ori îi bate viitorul la ușă unui om? Unele lucruri se întâmplă numai odatăîn viață. Iar aceasta este șansa ta de a porni cu dreptul pe calea pe care ai ales-o. Profită acum, pentru că locurile disponibile nu sunt fără număr și au rămas mai puțin de 20 de zile în care să te poți înscrie în campionat. În plus, totul este gratuit. Fii antrenorul echipei de roboplayeri care va pleca acasă cu titlul de campion și cu șansa de a-și fi pecetluit viitorul.

Da, Campionatul de Fotbal Robotic este un proiect teleportat din viitor în sprijinul celor ca tine: elevi, studenți sau masteranzi pasionați de robotică și programare.

Te întrebi probabil de ce te-ai înscrie în competiție? Pentru că în cursa acerbă pentru un loc de muncă e bine să ai un avans în fața adversarilor, iar angajatorii sunt mult mai înclinați să-i spună da unui tânăr care deja și- a dovedit talentul și inițiativa pe teren. Și dacă nu te cred pe cuvânt, nu-ți face griji, la finalul celor trei luni de cantonament îți vom oferi o diplomă care să-ți confirme experiența de “antrenor fotbal robotic”.

Ne plac oamenii care se ajută singuri, astfel că dacă te înscrii și participi la campionat, noi ne angajăm să te recompensăm și cu o scrisoare de recomandare pe care să nu o poată trece cu vederea niciun angajator.

Credeai că acesta este singurul premiu? În afară de faptul că am implicat în proiect companii de top precum: UPC, ASUS, LUXOFT, Bitdefender, MISYS, OKAPI și ioteo, care te vor trece pe lista scurtă, ți-am pregătit și o avalanșă de premii demne de un tech-savvy, mulțumită sponsorilor proiectului. Te ții bine de scaun? Căci s- ar putea să-ți zboare covorul de sub picioare când vei auzi că punem la bătaie 5 tablete ASUS Fonepad 7 (ME175CG), 5 Routere wireless ASUS WL-330N3G și 5 seturi de căști ASUS In-Ear HS-101 Black.

Dacă până acum ai aflat noutăți în materie de robotică numai de la televizor sau de pe youtube, la Campionatul de Fotbal Robotic nu numai că vei sta față în față cu roboții, dar vei avea acces direct la informații greu accesibile pentru restul lumii. Mai mult, prin cele 12 workshop-uri și cele 6 sesiuni de coaching programate, vei face scubadiving în lumea fascinantă a inteligenței artificiale. Nu-ți refuza o experiență unică!

Campionatul de Fotbal Robotic se desfășoară în buricul târgului, în cadrul Universității Politehnica din București, începând din martie și până în mai 2014. Nu trebuie să vii nici cu short de schimb și nici cu adidași cu crampoane, dar ți-ar fi util un laptop, să știi cu ce se mănâncă fotbalul și ceva cunoștințe de C++ și Python. De restul ne ocupăm noi.

Tu vino la preselecții și acordă-ți o șansă pentru un viitor mai bun. Înscrie-te aici!

Newsletter