Peste 1.000 de posibili parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days

Peste 1.000 de posibili parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days

Antreprenorii care caută soluții, parteneri de afaceri și plănuiesc să își extindă activitatea vor găsi cele mai potrivite răspunsuri și oportunități prin participarea la cel mai amplu eveniment de afaceri din România, București Business Days, care se va desfășura pe 10 și 11 decembrie în cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro.

Alături de cei peste 1.000 de oameni de afaceri așteptați să participe, antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea, inclusiv în plan internațional, vor găsi cadrul oportun pentru acest lucru, prin contextul de networking creat, prin serile de networking internaționale și workshop-urile dedicate dezvoltării companiilor la nivel global.

Laszlo Pacso, Fondator și Coordonator proiecte Business Days, afirmă că: „Orașele antreprenoriale, precum București, își construiesc strategia de creștere prin dezvoltarea abilității de business networking sau prin arta de a stabili relații de afaceri și interumane eficiente. Oamenii de afaceri din orașele puternic antreprenoriale au înțeles că în noua paradigmă economică este foarte important spiritul asociativ și cooperarea pentru succesul pe termen lung. Au înțeles puterea cuvantului ‹‹noi›› și importanța de a te lupta pentru binele comunității din care faci parte. De aceea am dezvoltat în cadrul Business Days instrumente de business networking unice pe piață, puternice atât pentru afacerile aflate la început de drum, cât și pentru antreprenorii consacrați”.

Beneficiile concrete ale acestei abordări apar după fiecare ediție Business Days. „Am participat la acțiunile de întâlniri prin matchmaking deja la 3 ediții din țară ale Business Days și am reușit să ne întâlnim cu potențiali parteneri, care ulterior au devenit clienți ai produselor noastre”, afirmă reprezentantul unei companii IT din București care activează în domeniul  dezvoltării de produse și servicii. „La Business Days am întâlnit acum 2 ani partenerul de afaceri alături de care am construit ulterior un business  prosper”, spune și managerul unei alte firme din domeniul serviciilor.

Cadrul complex de networking creat de București Business Days are impact direct și imediat asupra  antreprenorilor participanți. Serviciul de matchmaking și aplicația de networking Meet Me facilitează stabilirea de întâlniri de afaceri în timpul evenimentului. Acestora li se adaugă serile internaționale, sesiunile open, întâlnirile informale de business networking care au loc pe durata desfășurării manifestarilor speciale (degustări de vinuri, prezentări de modă, lansări de produse și servicii, seri speciale pentru clienții companiilor partenere, întâlniri ale diverselor comunități de afaceri).

Printre speakerii invitați ai acestei ediții se numară personalități care au un cuvânt de spus în lumea afacerilor, precum Alain Cardon, Giorgio Fabbri, Marius Ghenea, Felix Patrășcanu, Elena Badea, Kemal Apaydin, Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Iulian Stanciu, Cristina Bâtlan, Laurențiu Ispir, Marcin Wojcicki, Felix Daniliuc, Silviu Hotăran, Amalia Sterescu, Paul Renaud, Liviu Stoleru, Ruxandra Hurezeanu, Dan Berteanu, Andy Szekely, Mario Bruhlmann, Alexandru Lapușan și mulți alții.

Costurile tichetelor de acces precum și formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-2014.

Tipurile de acces BASIC și PREMIUM sunt MULTIPASS și permit accesul la eveniment cu același badge pentru mai multe persoane, nu în același timp. Studenții și profesorii beneficiază de 50% reducere, însă pentru ei există un numar limitat de locuri.

Te încurajăm să îți rezervi un loc chiar acum!

 

București Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting, având ca și co-organizator MMC. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.

Newsletter