Povestea Akcees continua

Povestea Akcees continua

Iata-ne ajunsi la finalul primului an de activitate al Akcees. A fost un an intens, un an in care am construit de la zero o organizatie prin care ne propunem sa contribuim la dezvoltarea de noi generatii de tineri antreprenori. In ultimul an de zile, toate activitatile pe care le-am desfasurat au fost ghidate de viziunea de a deveni cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor. Prin proiectele si initiativele noastre am oferit participantilor akcees la educatie si experienta profesionala de cea mai buna calitate, precum si oportunitati de networking si finantare a afacerii.

Ne uitam astazi inapoi cu emotie si mandrie la un an frumos, cu realizari deosebite, un an in care am demonstrat ca nu suntem doar o organizatie cu potential, ci ca stim sa valorificam acest potential pentru a atinge obiectivele pe care ni le propunem. A venim momentul sa privim inainte, catre viitor, cu speranta si din dragoste pentru antreprenoriat!

Proiectele implementate in 2012 au oferit tinerilor toate resursele si competentele de care au nevoie pentru a porni la drum pe cont propriu: o retea relevanta de contacte (Idea Exchange), competente si abilitati care nu se dezvolta pe bancile scolii (Weekend Seminar), experienta profesionala de cea mai buna calitate (Career Leader), deschidere internationala (Entrepreneurship Trainee), si nu in ultimul rand inspiratia si viziunea de care au nevoie pentru a face primul pas catre afacerea pe care si-o doresc (Start Me Up).

Feedback-ul primit ne-a aratat faptul ca aceste proiecte ofera o solutie unor nevoi ale tinerilor si trebuie sa mearga mai departe. Continuam in 2013 cu intreaga gama de evenimente dezvoltate anterior, insa cu experienta editiilor anterioare, increderea castigata si sustinerea unor oameni minunati.

Nu ne oprim insa aici! Cand veti citi aceste randuri, un nou proiect Akcees a prins deja contur. Este vorba despre revista Akcees, revista cu, despre si pentru tineri antreprenori. Veti gasi in paginile noastre povestile de succes ale unor tineri care au avut curajul de a porni la drum si au reusit, antreprenori de succes, investitori si acceleratoare, evenimente relevante pentru comunitate si resurse utile pentru afacerile la inceput de drum. Vom pune astfel in lumina reflectoarelor adevaratele modele si vom contribui la dezvoltarea culturii antreprenoriale in Romania.

In plus, datorita feedback-ului primit vom dezvolta noi proiecte pentru a include si alte categorii de public tinta in aria noastra de actiune. Astfel, tinerii liceeni cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani vor avea sansa sa isi descopere pasiunile si inclinatiile antreprenoriale prin proiecte ce vor fi dezvoltate in cadrul Akcees Youth.

Nu vom neglija nici zona de tineri profesionisti. Astfel, vom lansa Akcees PROfessional, o noua gama de proiecte adresate tinerilor care au pornit deja la drum si care vor sa isi dezvolte in continuare afacerea, sa creasca, sa devina cunoscuti.

2012 a fost un prim capitol din povestea Akcees, inceputul unei povesti frumoase care continua sa evolueze, sa creasca si sa se dezvolte organic. Vom continua sa scriem pagina cu pagina aceasta minunata poveste, cu dedicare si profesionalism, pasiune si un strop de nebunie necesar pentru a face lucrurile sa se intample!

Va continua…  

Newsletter