PRIMUL CONCURS ANUAL PENTRU FOTOGRAFII PE INSTAGRAM

PRIMUL CONCURS ANUAL PENTRU FOTOGRAFII PE INSTAGRAM

Concursul anual pentru fotografii de pe Instagram are loc pentru prima oară, ceea ce va acorda participanţilor ocazia de a posta cele mai bune fotografii ale lor folosind Instagram. Utilizatorii pot să încarce pozele lor, iar categoriile sunt #friends, #food, #gadgets, #captioned, #pets, #activities, #selfies, şi #fashion. Categoriile au fost selectate cu grijă, deoarece un proiect de cercetare a unui grup de studenţi la informatică, Yuheng Hu, Lydia Manikonda şi Subbarao Kambhampati de la
Arizona State University a demonstrat că aceste opt categorii sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor de Instagram.

Concursul va avea trei câştigători. Persoana de pe primul loc va câştiga un iPhone 6 Plus, persoana de pe locul doi va câştiga un iPad mini de 16GB cu display Retina, iar persoana de pe locul al treilea va primi un Apple Watch (în funcţie de disponibilitatea de la Apple) sau un smart-watch Moto360 (în funcţie de disponibilitatea de la Motorola), la alegere. Pe lângă aceştia vom mai avea 7 câştigători pe categorii, care vor primi fiecare un card cadou de la Amazon în valoare de 100$.

Perioada de înregistrare se va încheia pe data de 15 Martie 2015, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 5 Aprilie 2015.

Orice utilizator instagram poate participa la competiţie dacă au un profil public. Vârsta minimă de participare este de 13 ani (la fel ca termenii Instagram: http://instagram.com/legal/terms/#)

Pasul 1: Utilizatorul se înregistrează şi plăteşte taxa de participare pe instaphotoawards.com

Pasul 2: Utilizatorul postează numărul de fotografii pe care le-a înregistrat şi plătit pe contul de instagram, utilizând eticheta pentru competiţie #instaphotoawards urmată de eticheta pentru categorie (oricare dintre #friends, #food, #gadgets, #captioned, #pets, #activities, #selfie, şi #fashion)

Pasul 3: Fotografiile înregistrate vor fi afişate în galeria paginii web, la categoria respectivă iar comentariile vor fi importate de pe instagram.

Scopul competiţiei este de a sărbători utilizatorii instagram din toată lumea şi fotografiile postate zilnic. Este un concurs exclusivist pentru utilizatori instagram, indiferent de device-ul pe care îl folosesc.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.instaphotoawards.com

Newsletter