Promotii early bird si speakeri internationali de top la cea de-a V-a editie ecomTEAM

Promotii early bird si speakeri internationali de top la cea de-a V-a editie ecomTEAM

ecomTEAM 2015 va fi unul dintre cele mai importante evenimente regionale de eCommerce din România. Anul acesta, accentul se va pune pe workshop-uri de nivel avansat, susținute de speakeri internaționali renumiți, dar și pe conferințe dinamice, cu informații la obiect. Per total, evenimentul reprezintă ocazia perfectă pentru a-ți dezvolta business-ul și a afla informații relevante pentru afacerea ta.

Ca și anul trecut, ecomTEAM, eveniment organizat de WALL-STREET.ro și fondat de 2Parale.ro, va avea loc la Brașov, Hotel Kronwell, într-un cadru care îți va permite să interacționezi cu toți invitații speciali pe parcursul celor două zile de conferință. Pe 1 și 2 aprilie, participanții, veniți din toate sferele de activitate ale comerțului online, vor putea interacționa cu invitații atât în cadrul conferinței și workshop-urilor, cât și informal, în Business Lounge-ul pus la dispoziție de echipa ecomTEAM.

Mai mult, petrecerea din seara de 1 aprilie îți va oferi numeroase ocazii excelente de consolidare a legăturilor cu ceilalți membri ai ecosistemul de comerț online, crescând astfel șansele ca tu să-ți găseși noi parteneri de afaceri. Totul, la un pahar de vin.

Conferință și workshop-uri

Conferința ecomTEAM din prima zi a evenimentului reunește invitați de top din România și din Marea Britanie, care îți vor aduce noi informații despre evoluția și provocările actuale ale magazinelor online și tendințele existente pe această piață, totul într-un cadru interactiv și dinamic. Mai mult, vei avea ocazia să înveți cum poate business-ul tău să profite de avantajele competiționale. Se va pune accent pe date concrete, ușor de implementat în afacerea ta, permițând totodată interacțiunea cu invitații speciali.

Workshop-urile sunt concepute special pentru a satisface așteptările tuturor participanților, indiferent de nivelul lor de experiență. Astfel, pentru a asigura o calitate superioară și mai ales utilă a workshop-urilor, organizatorii ecomTeam au ales ca mare parte dintre acestea sa fie susținute de invitați din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din UE în materie de eCommerce.

Judith Lewis lucrează în eCommerce din 1996, fiind una dintre cele mai “vechi” din industrie, cu o experiență greu de egalat în Social Media Optimisation, SEO si PPC Management. Vei putea interacționa cu ea în cadrul workshop-ului “Integrarea comunicării online în multiplatforme”.

Kai Motta, un alt expert adus în premieră în România pentru ecomTEAM, are peste 10 ani de experiență pe segmentul UI/UX, lucrând pentru companii precum eBay, Air Canada, Nokia, Metro sau Orange. El te va ajuta să înveți totul despre cele cinci planuri UX ale lui Jesse James Garrett, “tatăl” elementelor User Experience, într-un workshop pe această temă.

Tamsin Fox-Davies a consiliat mii de IMM-uri în promovarea eficientă și eMail marketing, considerând ca acest tip de business-uri reprezintă “motorul de creștere al economiilor”. Având peste 10 ani de experiență în online și eCommerce și fiind membră a board-ului Association of UK Business Mentors, Tamsin va fi gazda ta în cadrul workshop-ului Promoții Eficiente/eMail Marketing.

Lukasz Zelezny a fost prezent în cadrul a zeci de conferințe internaționale, umplând săli întregi de energie dar și de informații foarte utile în zona de Analytics și SEO. Pe lângă un workshop pe Google Analytics, extrem de interesant și la obiect, acesta va susține, în cadrul conferinței din prima zi, și un Key Speech pe SEO.

Jack Norell are expertiză în SEO dar și SEM, venind la ecomTEAM cu un “bagaj” de peste 10 ani de experiența în domeniu pe cea mai concurențială piață din Europa – Marea Britanie. El va susține un workshop pe SEO în care își propune să îți ofere sfaturi concrete despre cum să implementezi instrumente pentru a-ți mări traficul și pentru a converti mai eficient, subliniind de asemenea și care sunt greșelile de evitat în SEO.

În plus, ecomTEAM îți oferă și posibilitatea de a participa la un workshop de nivel mediu, specializat pe Analytics și PPC.

Pe lângă invitații internaționali, ecomTEAM reunește și reprezentanți ai unor business-uri de renume de pe piața locală, lista acestora urmând a fi actualizată în curând.

Prețuri excepționale pentru magazine online și nu numai

Până la data de 20 februarie poți beneficia de o reducere early bird de 30% pentru bilete și, mai mult, de un preț excepțional pentru magazinele online! Tot ce trebuie să faci este să transmiți organizatorilor, prin platforma de înscriere, ce magazin online reprezinți – vezi aici mai multe detalii.

Mai mult, dacă vrei să participi la eveniment alături de prieteni sau de colegii tăi de birou, poți profita de reducerile atractive oferite pentru grupuri. Vezi aici toate prețurile.

Așadar, dacă ești pasionat de eCommerce, nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți chiar acum un loc la eveniment: http://www.ecomteam.ro/2015/ro/inscriere.html

EcomTEAM este un eveniment dedicat industriei eCommerce, realizat de publicația de business WALL-STREET.ro și fondat de rețeaua de afiliere 2Parale.ro.

Newsletter