RICAP pregateste lansarea unei noi editii!

RICAP pregateste lansarea unei noi editii!

Aflat la a doua ediție, RICAP a susținut deja primii 15 inovatori, care au devenit membri ai unei vaste rețele internaționale, au parcurs un program de mentorat personalizat intens cu specialiști din România și din SUA, au abordat nevoi specifice legate de comercializare, au participat la traininguri, iar o parte dintre ei au beneficiat de introduceri strategice cu posibili parteneri din SUA.

Anul acesta, inovatorii care vor să iasă pe piețe internaționale cu tehnologiile lor vor putea să aplice la program începând cu data de 3 iunie. Mai multe informații despre program, antreprenorii si mentorii primei ediții și părerile lor despre RICAP găsiți la: ricap.ro/blog/ | www.ricap.ro | [email protected].

Cu această ocazie, ne face plăcere să vă invităm și la evenimentele RICAP Innovation Info, pentru a discuta împreună despre inovare și comercializare, suportul pe care îl oferă programul și procesul de aplicare. Vom fi acolo alături de o parte dintre inovatorii și mentorii din comunitatea RICAP și de Rohit Shukla, CEO Larta Institute.

Evenimentele vor avea loc în luna iunie, la Bucureși (11 iunie), Timișoara (12 iunie), Brașov (16 iunie), precum și în alte locații. Pentru mai multe detalii și înscriere, vă rugăm să accesați ricap.ro/blog/evenimente/.

Evenimentul din București se va desfășura pe 11 iunie, la TechHub Bucharest, începand cu orele 18.00. De la 18.30, după înregistrarea participanților, veți asculta „Câteva gânduri despre comercializare: discuție și studii de caz” după care, de la 19.40, veți afla „Cum vă poate ajuta RICAP în comercializarea inovării”. Întâlnirea va continua apoi, între orele 20.00 și 20.30, cu o scurtă pauză de cafea, fiind urmată de o discuție despre procesul de aplicare și de o sesiune Q&A, până la orele 21.00. Prezentările și discuțiile vor fi moderate de Rohit Shukla – CEO Larta Institute, Dragoș Pîslaru – Manager General Gea Strategy & Consulting și Director de Program RICAP, Livia Rădulescu – Manager de Program RICAP și Alexandru Ruff – Network Development Manager RICAP.

 

RICAP (Programul de Asistență în Comercializarea Inovării din România) este un program care pune în legătură inovatorii din România cu resursele de care au nevoie în vederea comercializării pe plan internațional, sprijinind tranziția din laborator către piață.

Newsletter