SiSC te invita sa scapi de ghinion la teatru

SiSC te invita sa scapi de ghinion la teatru

SiSCSindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță deschiderea unei noi stagiuni teatrale – festivalul național Serile Teatrului Studențesc, eveniment ce va avea loc în perioada 8-12 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților București (CCSB). Intrarea la eveniment este liberă!

Festivalul național de teatru Serile Teatrului Studențesc este un proiect cu tradiție organizat de SiSC, ce reunește în fiecare an sute de spectatori pasionați de teatru, tineri actori și juriu de renume. Acest  festival a luat naștere în 1996, din dorința de a apropia tinerii de manifestările culturale și în același timp de a oferi o șansă de afirmare tinerelor trupe de teatru.

Cea de-a XV-a  ediție,  ce are ca temă ghinionul, dorește să aducă în special în atenția tinerilor studenți o competiție între 10 trupe de teatru, ce va fi jurizată de personalități  importante din lumea teatrului. Timp de 4 zile, atât actori profesionisți, cât și amatori, își vor etala talentele actoricești pe scena din Casa de Cultură a Studenților București, sub privirile atente ale spectatorilor.

Pentru mai multe informații, cât și programul evenimentului, nu ezitați să  accesați  site-ul nostru:  http://sts.sisc.ro sau să urmăriți update-urile zilnice pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/sts.sisc.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 16 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment!

Newsletter