Start inscrieri la Career Leader 2

De astazi, echipa Akcees intra oficial in actiune! Asta pentru ca spunem „Start” inscrierilor la Career Leader 2, proiect in care aducem fata in fata tineri talentati si foarte bine pregatiti cu angajatori de top din diferite domenii. Asa cum v-am obisnuit, si de aceasta data am pregatit sesiuni de training oferite de profesionisti, workshop-uri interactive, studii de caz, stagii de practica si alte premii.

La cea de a doua editie, adaugam un nou domeniu. Asadar, daca iti doresti sa participi de aceasta data vei avea de ales intre consultanta, marketing, IT sau banking. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de aplicare disponibil online la http://akcees.ro/career!

In fiecare zi de eveniment vei afla mai multe despre oportunitatile de cariera in domeniu, vei participa la un training de specialitate si vei rezolva un studiu de caz, iar la final vei avea sansa de a te numara printre castigatorii stagiilor de practica si premiilor oferite de companii.

Incepem luni, 22 octombrie, cu ziua dedicata consultantei alaturi de Contrast Management Consulting, Controller Institut si Colliers International. Marti, 23 octombrie, vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de reprezentantii L’Oreal si JTI in ziua dedicata marketing-ului.

Nici IT-istii nu vor fi neglijati: miercuri, 24 octombrie, specialistii Microsoft Romania vor fi alaturi de finalisti. Incheiem seria evenimentelor de cariera joi, 25 octombrie, cu domeniul financiar bancar alaturi de BRD Groupe Société Générale.

In concluzie, avem de toate pentru toti la a doua editie Career Leader. Vrei sa acumulezi experienta profesionala alaturi de companii importante? Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formular de aplicatie disponibil online la http://akcees.ro/career! .

Newsletter