Start Me Up: Inceputurile

SiteDuminică am început oficial cea de a doua ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up, program în care participanţii formează echipe, generează idei şi dezvoltă concepte de business alături de un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi.

Am venit la Pensiunea Speranţa din Predeal, gazda noastră de anul acesta, cu multe multe bagaje şi mult mai multe emoţii. Toată ziua de sâmbătă am muncit pentru a ne asigura că totul iese aşa cum ne dorim: am pregătit camerele pentru participanţii noştri, am definitivat meniul, am aranjat sala de conferinţe şi am pregătit mapele şi pachetele de bun-venit pe care urma să le oferim în ziua următoarea celei de a doua generaţii Start Me Up.

Participanţii noştri au început să sosească duminică dis-de-dimineaţă, înarmaţi cu mult entuziasm, pasiune pentru antreprenoriat şi dorinţa de a învăţa cât mai multe lucruri. Seara de duminică a fost dedicată sesiunii de deschidere a programului. Am vorbit despre detaliile logistice şi organizatorice şi, mai important decât toate acestea, ne-am cunoscut şi fiecare dintre participanţi şi-a spus povestea şi aşteptările legate de program.

Ce putem să vă mai spunem? Ei bine avem alături de noi 24 de tineri minunaţi care vor să înveţe cum să îşi transforme pasiunea în business,  vor să înţeleagă care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a dezvolta un business de succes sau să vadă dacă antreprenoriatul li se potriveşte. Mai presus de toate astea, sunt tineri cu preocupări şi pasiuni similare care vor să facă networking şi să înveţe din poveştile oamenilor extraordinari care le vor fi alături pe toată durata programului.

Săptămâna care urmează va fi o călătorie pentru cei 24 de tineri care vor deveni până la final cea de a doua generaţie Start Me Up. Destinaţia lor: antreprenoriatul! O săptămână plină va fi şi pentru noi, echipa Akcees delegată la Predeal (adică Geo, Cezara, Ralu, Serban şi subsemnata J). Rămâneţi aproape, promitem că revenim cu poveşti şi poze din fiecare zi pentru a putea fi parte şi de la distanţă din experienţa Start Me Up.

Newsletter