Start Zilele Biz 2014!

Start Zilele Biz 2014!

Revista Biz organizează, în perioada 10-14 noiembrie, cea de-a 13-a ediţie a evenimentului Zilele Biz. Te aşteaptă 5 zile de discuţii şi networking alături de oameni de afaceri cu viziune, specialişti şi consultanţi, persoane care te vor inspira prin exemplul lor. Rezervă-ţi chiar acum un loc trimiţând un e-mail la adresa [email protected] sau completând formularul disponibil online!

„Veti afla în premieră poveşti uluitoare despre succese şi ratări, lecţii de viaţă care schimbă destine de business şi ne ajută să înţelegem în ce direcţie trebuie să mergem mai departe” spune Marta Uşureu, redactor şef şi acţionar majoritar al revistei Biz.

Zilele Biz reuneşte, timp de cinci zile, sute de manageri şi antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendinţele în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR şi Media&Marketing.

Mai mult, ediţia de anul acesta îţi aduce, pentru prima dată, sesiunea interactivăAntreprenori faţă în faţă”, în care vei avea ocazia să stai la aceeaşi masă cu specialişti şi antreprenori ce vor oferi răspunsuri concrete întrebărilor tale, dar şi 3 studii exclusive, Staffchoice, The Reputation Economy şi Obiceiuri de consum, realizate de catre Mercury Research, GfK România şi EXACT C&C. Tot în cadrul acestei ediţii vei afla, în premieră, care este topul Biz al celor 20 de companii din IT pentru care merită să lucrezi, şi vei participa la workshop-uri care te vor ajuta să-ţi creezi un plan concret de acţiune: „Arta luării deciziilor” susţinut de Ph.D. Khaled Wahba, MSM Netherlands, „Cum schimbăm tipare de gândire prin sustenabilitate” susţinut de Thomas Kolster, autorul Goodvertising, “Now Hear This: The Zen of Audio Branding”, un workshop în premieră în România, susţinut de Uli Reese, President / Founding Partner iV2 GmbH.

Pentru detalii despre invitaţii speciali sau programul evenimentului, dar şi pentru a-ţi rezerva un loc în sală, accesează www.zilelebiz.ro.

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă proiecte jurnalistice creative, conținut viu și abordări unice asupra mediului de business local și international. Lansată în anul 2000, Biz a fost prima revistă de afaceri din România, impunându-se prin premiere în print, evenimente de business, proiecte speciale și căutând mereu să abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectivă inedită și interesantă pentru cititori.

Newsletter