Startup Generation Fellowship Program

Startup Generation Fellowship Program

Startup Generation Fellowship Program aduce împreună tineri lideri din întreaga lume care s-au implicat în activităţi de promovare şi dezvoltare a antreprenoriatului în comunităţile din care fac parte. Beneficiind de susţinerea unora dintre cele mai apreciate instituţii din întreaga lume, programul conectează aceşti lideri cu experţi şi promotori ai antreprenoriatului la nivel internaţional şi urmăreşte dezvoltarea unei comunităţi puternice pe parcursul a şase luni de training online.

Startup Generation Fellowship Program constă în şase module diferite susţinute de experţi apreciaţi la nivel internaţional. Astfel, participanţii vor învăţa mai multe despre leadership, antreprenoriat global, ecosistemul antreprenorial, modele de business sustenabile, vizibilitate, marketing sau comunicare. Fiecare dintre module este completat de sesiuni de mentorat şi workshop-uri practice care vor ajuta participanţii să pună în aplicare lecţiile învăţate pentru dezvoltarea propriilor proiecte.

Membrii primei ediţii Startup Generation sunt tineri ambiţioşi cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani din toate colţurile lumii care dezvoltă în prezent proiecte, start-up-uri sau organizaţii cu misiunea de a promova antreprenoriatul. Tinerii interesaţi să facă parte din prima generaţie a programului pot aplica online la http://www.startupgen.org/apply/ până miercuri, 16 octombrie.

Procesul de selecţie este unul competitiv, iar finaliştii vor fi evaluaţi luând în considerare potenţialul demonstrat prin realizările în domeniu înregistrate până în prezent. Aceştia trebuie să demonstreze viziune, pasiune şi angajamentul de a avea un impact semnificativ asupra dezvoltării ecosistemului antreprenorial în comunităţile din care fac parte, la nivel regional, naţional sau global.

La finalul programului, Startup Generation în colaborare cu instituţiile academice partenere, va oferi tuturor participanţilor un cerificat de participare. În plus, absolvenţii vor face parte din reţeaua de alumni Startup Generation şi vor avea astfel posibilitatea de a continua să lucreze împreună şi să înveţe în mod colaborativ. În funcţie de progresul înregistrat pe durata programului, alumnii acestuia vor putea avea acces la StartupGen.org şi îşi vor putea finanţa prin crowdfunding propriile proiecte.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani care dezvoltă proiecte cu impact asupra dezvoltării antreprenoriatului pot aplica online până miercuri, 16 octombrie, pentru a face parte din prima generaţie a Startup Generation Fellowship Program. Prima ediţie a programului se va desfăşura în perioada Noiembrie 2013 – Mai 2014, iar mai multe detalii sunt disponibile aici!

Newsletter