Startup Weekend Mures

Startup Weekend Mures

Ai o idee de afaceri? Vino intre  24-26 mai la Startup Weekend Mures, eveniment international care sustine tinerii antreprenori, si care va avea loc pentru prima data in Mures, la Universitatea Petru Maior.

Startup Weekend este un eveniment de 54 de ore care aduce impreuna tineri pasionati de antreprenoriat care formeaza echipe in jurul ideilor participantilor, dezvolta produse si lanseaza noi companii in doar trei zile. La final, echipele participante isi prezinta conceptul de business in fata unui juriu de specialitate.

Evenimentul va debuta vineri, 24 mai, cu o sesiune de pitching in cadrul careia participanti isi vor prezenta ideile de afaceri si vor incerca sa atraga sustinerea publicului, echipele urmand sa fie formate in jurul celor mai bune idei determinate prin vot. Dupa ce sambata si duminica  se vor dedica dezvoltarii unui produs minim viabil, echipele vor inchide sesiunea cu prezentarea prototipurilor dezvoltate in fata unui juriu de specialitate.

Cui se adreseaza?

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialistilor de marketing si social media, studentilor, dar si oricui doreste sa petreaca un weekend intens si distractiv construind o echipa pentru a incepe o noua companie intr-un mediu in care orice este posibil.

De ce sa participi?

Arati ce stii. Invata lucrand si punand in aplicare ceea ce stii. Nu te baza doar pe teorie, construieste propria strategie si testeaz-o pe parcurs.

Creezi relatii. Startup Weekend atrage pe cei mai buni si energici oameni cu idei, pe cei care seamana cu tine. Lucrand impreuna un weekend la startup-ul vostru cu potential si rezolvand probleme reale, cladesti relatii de durata si poti chiar sa primesti o oferta de job sau oferta unui investitor.

Stai de vorba cu fondatori. Ideile bune sunt importante, dar echipele grozave sunt si mai importante. La Startup Weekend Mures ai cele mai bune sanse sa intalnesti un co-fondator cu care iti poti lansa startup-ul.

Inveti ceva nou. Ai la dispozitie 54 de ore in care poti sa fii creativ, sa inveti si sa gresesti fara sa fii judecat. E oportunitatea ideala sa lucrezi cu o platforma noua, un nou limbaj de programare sau un tool de marketing sau research nou.

Asculti parerea expertilor. Am invitat experti si antreprenori locali si internationali in tehnologie si afaceri. Ai ocazia sa validezi ideile tale si sa primesti sfaturi valoroase.

Mentori: Calin Fusu – Founder and CEO Grup Neogen, Rumen Iliev – Portfolio Manager at LAUNCHub, Calin Stefanescu – CEO  Tjobs.ro, Frederic Lasnier – President and CEO at Pentalog, Philipp Kandal – Co-Fondator Skobbler, Simon Obstbaum – Business Angel Yopeso/Germania, Dragos Pahontu – CEO Sysgenic Group, Ciprian Morar – CEO&Fondator Lateral, Calin Biris – Marketing Manager la Zonga.ro, Iulia Sara – Fondator Active Labs, Alex Pana – IT Director la The Development Factory, Dumitru Radoiu – Profesor UPM

Speaker: Calin Enachescu – Rector Universitatea Petru Maior

Facilitator: Vlad Ciurca

Te-ai convins ca merita?

Inscrie-te acum! Atat de multe pentru o investie atat de mica. Startup Weekend Mures costa doar 30 EUR (25 EUR pentru studenti) daca iti iei biletul pana pe 31 martie. Acesta acopera 7 mese, gustari, acces la resurse din partea sponsorilor globali, toata cafeaua si energizantul de care ai nevoie.

Newsletter