Forbes lanseaza Successful Me 2

Forbes lanseaza Successful Me 2

Succesul nu ține cont de domeniu, iar asta au demonstrat-o cei 30 de invitați ai primei serii de conferințe Successful Me marca Forbes România, ce a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Spunându-și povestea, aceștia le-au arătat participanților că unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei afaceri reușite îl reprezintă bucuria de a face zi de zi ceea ce te pasionează și i-au inspirat să pornească ei înșiși la drum pe cont propriu.

Ai între 20 și 30 de ani și vrei să înveți cum poți începe o afacere bazată pe creativitate și imaginație? Atunci te așteptăm la cea de-a doua ediție Successful Me, ce va consta în patru conferințe organizate în fiecare zi de marți a lunii martie!

Elementul inedit îl reprezintă faptul că, de această dată, vei avea ocazia să asculți, în fiecare săptămână, povestea a cinci invitați speciali ce fac parte din topul „30 sub 30” realizat de Forbes România. Astfel, vei afla rețeta succesului de la tineri la fel ca tine și vei găsi motivația de a face primii pași spre a-ți transforma hobby-ul într-un business de succes.

Poți obține mai multe informații și îți poți rezerva un loc în cadrul evenimentului la adresa [email protected] sau 0744.609.171. Numărul de locuri este limitat, iar accesul se face contra cost. Cu toate acestea, pentru că eşti membru al comunităţii Akcees taxa pe care trebuie să o achiţi este de doar 50 RON pentru toate cele patru conferinţe. Ne vedem în luna martie la Successful Me!

Newsletter