Succesul se invata la Atelierele de Antreprenoriat, din 5 octombrie

Succesul se invata la Atelierele de Antreprenoriat, din 5 octombrie

 • Fundatia Romanian Business Leaders organizeaza a doua editie a Programului Ateliere de Antreprenoriat, care se va desfasura in Bucuresti, in perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014, la Camera Americana de Comert.
 • De la cine inveti
 • rlbs
 • Abordare Unica
 •  Poti invata succesul si din esecuri. Doar ca dureaza mult. Mult mai mult decat daca inveti din succese.Iti acceleram succesul, dandu-ti increderea, curajul si ingredientele necesare unei afaceri solide si prospere.Succesul aduce succese. Daca ai ajuns acolo, stii despre ce vorbim. Daca nu, iti oferim o scurtatura. Un training de antreprenoriat concentrat. Creat si livrat de antreprenori, pentru antreprenori.

  7 zile de bifat in calendar. De pe 5 octombrie, sambata, din doua in doua saptamani, de la 9 la 17, la Camera Americana de Comert. Teme care acopera zonele vitale in definirea succesului proaspetei tale afaceri, intr-o abordare aplicata, interactiva, pe ideea TA de business. Plus experienta si energia succesului trainerilor si vorbitorilor. Plus inspiratie, incredere, curaj. Plus mentorat. Plus relatii.

  220 lei costa participarea la un Atelier, insa prioritate la inscrieri au cei care doresc participarea la intregul program. Doar pentru cei mai decisi, avem doar 25 de locuri in program.

  Cum se desfasoara?

  Un Atelier incepe cu o sesiune de instruire axata pe tema zilei in cadrul careia se discuta despre modul de tratare a temei respective in cadrul unei afaceri. Instructorii au o experienta extinsa in subiectul abordat, au lucrat cu multe firme locale si multinationale si pot sa ofere perspective noi asupra problemelor cu care te confrunti. Dupa pauza de pranz, vei face cunostinta cu membrii marcanti ai economiei romanesti, antreprenori si manageri cu rezultate deosebite. Acestia vor sta de vorba cu tine si-ti vor impartasi din experienta lor din domeniul definit de tema zilei, oferind o perspectiva aplicata, raportata la afacerea ta, privind tema Atelierului.

  Inscrieri la [email protected], 0747.222.575.

  Termene limita pentru inscrieri:

  Intregul program (7 ateliere) – 3 octombrie 2013

  Atelierul 1 – Creativitate si Inovare – 3 octombrie 2013

  Atelierul 2 – Definirea Afaceerii si Avantaj Competitional – 17 octombrie 2013

  Atelierul 3 – Vanzare si Negociere – 31 octombrie 2013

  Atelierul 4 – Marketing si Pozitionare – 14 noiembrie 2013

  Atelierul 5 – Planul de Afaceri – 28 noiembrie 2013

  Atelierul 6 – Leadership – 12 decembrie 2013

  Atelierul 7 – Ingrediente pentru Antreprenoriat – 12 decembrie 2013

Newsletter