Talks by Softbinator- ediția #17

Softbinator.ro pregătește ediția cu numărul 17 din cadrul Talks by Softbinator, întâlniri tehnice pentru programatori, organizate săptămânal într-un cadru non-formal. Scopul acestora este de a crește comunitatea de Software Developeri, de a spori interacțiunea și de a crea un spațiu propice în care să se lege atât prietenii noi, cât și idei îndrăznețe și proiecte ambițioase.

Ediția numărul 17 se va desfășura pe data de 20 iunie, începând cu orele 19:00, la Hanul cu Tei, din Centrul Vechi și aduce în fața pasionaților de IT numai invitați de calibru.

Pe lângă desfășurarea prezentărilor din cadrul fiecărei întâlniri ”Talks” by Softbinator, evenimentul va găzdui și lansarea ultimei versiuni a platformei Softbinator.ro. Este vorba despre un sistem de gamificare, un nou homepage și alte surprize pregătite rețelei Softbinator.

Printre invitați se vor număra Doctor în Matematică și membru al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, fondatorul How to Web, Bogdan Iordache, fondatorul Cronian Academy, Mihai Mafteianu, președintele ANIS, Andrei Pitiș și, invitat special, Startup and SaaS Advisor, Intraprenor la Microsoft, David Szabo. Cei menționați vor susține în fața celor prezenți speech-uri motivaționale, vor da sfaturi ca urmare a experienței lor în domeniul de activitate și vor discuta despre noutăți și perspective în Software Development.

”Proiectul Talks s-a născut într-o după-amiază, la birou, după o zi plină de discuții tehnice cu alți colegi și prieteni. Atunci ne-am dat seama că ele ar trebui să aibă continuitate și să se adreseze tuturor celor interesați. Am făcut un brainstorming și în vreo două săptămâni a avut loc prima întâlnire. Acum suntem la ediția #17! Am pornit cu 25-30 de oameni prezenți la fiecare întâlnire și acum numărul lor este dublu. Pe 20 iunie întâlnirea este una specială pentru participanți, dar în egală măsură și pentru noi. Am profitat de faptul că suntem susținuți de oameni excepționali și am vrut să îi aducem în fața pasionaților de IT din două motive: ca să îi inspire și ca să îi încurajeze. Așteptăm peste 100 de oameni la eveniment și tot ce pot să spun este: It will be epic!”, Daniel Ilinca, Fondator și CEO Softbinator.ro

Prima ediție ”Talks” by Softbinator a debutat pe 21 februarie. În cele 16 ediții de până acum întâlnirile au adus peste 45 de speakeri din domeniul academic și al industriei de Software, precum și Software Developeri aflați la început de carieră și dornici să primească feedback pentru proiectele derulate. Primul sezon se va încheia pe 11 iulie cu întâlnirea numărul 20. Detalii despre evenimentele și comunitatea Talks puteți afla pe grupul de facebook: https://www.facebook.com/groups/talks.by.softbinator/

Verifică-ți agenda și ocupă-ți un loc! Facebook event aici: https://www.facebook.com/events/154747674710403/

Newsletter