Tap the Source – primul hackathon invidual  care ii provoacă pe cei mai buni entuziasti din tech

Tap the Source – primul hackathon invidual care ii provoacă pe cei mai buni entuziasti din tech

Eşti pasionat de programare, îţi place să-ţi depăşeşti limitele, te încântă provocările şi crezi că nu este niciuna căreia să nu-i faci faţă? Asta înseamnă că eşti gata să intri în competiţia Tap the Source! Pe 6 decembrie poți participa la cel mai intens hackathon, numărându-te printre cei 50 de programatori de top care vor încerca să rezolve 20 de challenge-uri în 12 ore. Participanţii îşi vor folosi aptitudinile tehnice, creativitatea, cunoştinţele de logică şi de matematică pentru a afla cât de buni sunt în domeniul lor de expertiză. În plus, primele trei locuri garantează premii în valoare de peste 1.000 de dolari! Accepţi provocarea? Înscrie-te aici!

Hackathon-ul Tap the Source, sustinut de Madrivo si de comunitatea de hacking Geek Wanted, este o competiţie individuală în care fiecare tech entuziast îşi va putea crea propriul show de programare. Pe parcursul celor 20 de challenge-uri, cu grad ascendent de dificultate, concurenţii vor avea libertatea să abordeze aproape orice limbaj de programare şi să găsească cele mai originale metode de a le soluţiona. La finalul competiţiei, fiecare participant va şti ce scor a obţinut, care este nivelul la care cunoaşte skill-urile pe care le-a folosit şi unde se poziţionează faţă de ceilalţi concurenţi.

Ce trebuie să ştiu ca să particip?

Challenge-urile vor cere de la participanţii intraţi în joc accesarea unui web-based API served via GET requests. Chiar dacă este o competiţie tehnică, rezolvarea task-urilor nu va depinde exclusiv de pregătirea tehnică în domeniu. Pe lângă cunoştinţele de programare, participanţii vor fi nevoiţi să iasă din zona de confort, să fie creativi, structuraţi în gândire şi buni strategi pentru a ajunge pe locul I.

Care e miza?

Tap the Source este o oportunitate unică pentru programatorii care adoră competiţiile şi vor să îşi depăşească toate limitele. Pe lângă obiectivul fiecăruia de a obţine un scor cât mai bun şi câştigarea premiilor puse în joc, presiunea va fi dublată de ceilalţi concurenţi, ale căror rezultate vor fi afişate pe un ecran de proiecţie în timp real.

Cum mă înscriu?

Înscrierile la cel mai inedit hackathon individual – Tap the Source se vor face în perioada 20 noiembrie – 3 decembrie a.c. pe site-ul competiţiei http://softbinator.github.io/tapthesource/, la secţiunea register, printr-un prim challenge.

Be part of our challenge! Tap the Source!

Madrivo este o agenție de marketing integrat, orientată către a ajuta companiile să câștige clienți pe piața digitală și să stabilească cea mai rentabilă prezență online. Într-o eră digitală, aflată în continuă evoluție, Madrivo este agenția de marketing care dezvoltă soluții eficiente, combină planuri de achiziție și dezvoltă strategii pentru a realiza cu succes tranziția de la mediul tradițional la cel online. Echipa Madrivo joacă rolul de îndrumător al companiilor mici și mari, la nivel global, pentru a stabili o poziționare optimă pe piața digitală.

Geek Wanted este o comunitate digitală a oamenilor specilizați în tehnologia informației, un loc de joacă virtual conceput pentru a provoca și distra mintea celor ce au o afinitate pentru hacking și securitatea online. Platforma funcționează ca punctul de întâlnire pentru cei ce gândesc altfel. Este o comunitate excepțională pentru persoane inteligente care, împreună, vor schimba felul în care privim Internetul.

Softbinator.ro este cea mai mare comunitate de Software Developeri din România gândită cu un scop clar: ca prin interacțiune, interes și pasiune să ridice standardele de performanță. Pentru a face parte din rețeaua Softbinator, completează-ți profilul pe softbinator.ro.

Newsletter