Tax & Finance Forum: cum depasim provocarile fiscale ale mediului de afaceri romanesc?

Tax & Finance Forum: cum depasim provocarile fiscale ale mediului de afaceri romanesc?

Joi şi vineri, 13 – 14 noiembrie 2014, începând cu ora 9:00, BusinessMark organizează la Hotel Radisson Blu din București cea de-a doua ediţie a Tax & Finance Forum. Evenimentul va găzdui o serie de analize şi dezbateri asupra fiscalității din România, reunind reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță și experți financiari.

În prima zi a Tax & Finance Forum vei avea ocazia să participi la dezbateri legate de impactul fiscalității asupra mediului de afaceri, optimizarea procesului de rambursare a taxelor și impozitelor, legea holdingurilor, aspecte privind legislația europeană sau impozitarea veniturilor obținute de nerezidenții din România, iar lista nu se opreşte aici.

A doua zi a Tax & Finance Forum îţi va oferi răspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale în cadrul unor seminarii susținute de reprezentanți ai celor mai mari companii de consultanță. Printre subiectele pe care poţi să le abordezi se numără inspecția fiscală, litigiile fiscale, planificarea prețurilor de transfer şi mobilitatea angajaților.

Poţi afla lista completă a subiectelor de discuţie, programul celor două zile de eveniment şi invitaţii speciali pe care îi vei cunoaşte în cadrul acestui forum pe www.business-mark.ro.

Rezervăţi un loc chiar acum! Înscrierile se realizează prin intermediul aceluiaşi site, direct la numărul de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau printr-un email la una dintre următoarele adrese [email protected], [email protected].

Acest eveniment este realizat cu sprijinul EY România , PwC România, FINEXPERT şi Transfer Pricing Services.

BusinessMark este o companie ce furnizează servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Newsletter