TechHub Meeetup: Building Amazing Teams

TechHub Meeetup: Building Amazing Teams

greatteamsO echipă cu abilități complementare influenţează semnificativ şansele de succes ale start-up-ului tău! Echipa te va ajuta să depășești momentele cele mai dificile și te va menține pe drumul cel bun, te va aduce mai aproape de obținerea finanțării și de dezvoltarea unui produs nemaipomenit! Cum poţi să construiești această echipă? Vino joi, 26 Septembrie la TechHub Meeetup: Building Amazing Teams numai la TechHub Bucharest ca să afli! Înregistrează-te aici!

Despre invitați:

Teodor Ceaușu, Country Manager IXIA. IXIA este un producător de soluții de testare convergente pentru servicii IP. Cu sediul în Statele Unite ale Americii, IXIA este o companie globala care are departamentul de dezvoltare și operațiunile de vânzări în mai multe piețe pe mai multe continente. Centrul de R&D din România dezvoltă tehnologii de ultimă generaţie și are o echipa de 370 de oameni, condusă de invitatul nostru!.

Robert Knapp, Co-fondator și CEO al CyberGhost, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de VPN la nivel mondial. Compania are in prezent 20 de angajați care au stabilit un serviciu extraordinar cu mai mult de 2 milioane de utilizatori într-un interval de timp extrem de scurt. Ca CEO, Robert stabilește repere pe termen scurt, mediu și lung pentru companie și conduce oamenii în direcția cea bună. A început propria sa companie de când avea 18 ani și de atuncia fost pe cont propriu, iniţialîn domeniul muzical și al evenimentelor, şi mai apoi în IT și Internet. Robert Knapp a învățat totul din propriile greșeli și îi placMicrosoft Excel, ratele de conversie, echipa de fotbal St Pauli, tatuajele și cafeaua italiană.

Cristi Badea, Co-FondatorMavenhut. Cristi a devoltat un business de la 0 la mai mult de 3.5 milioane de utilizatori în mai puțin de un an.Echipa pe care o au încă de la bun început (3 co-fondatori având competenţe completare) i-a ajutat să obțină o finanțare de seria A de la SOS Ventures și, deasemenea, să atragă cei mai buni oameni în echipă ulterior. Joi, Cristi va vorbi despre cât de importantă este echipa și cum să o dezvolți.

Discuția va fi moderată de Oliver Auerbach, ex-CTO Avira, Fondator Gloria Food și membru rezident al TechHub Bucharest.

Agenda evenimentului:

  • 18:30 – 19:00 Înregistrarea participanților
  • 19:00 – 19:40 Panelul de discuție
  • 19:40 – 20:00 Q&A din partea publicului
  • 20:00 – xx:00 Networking și bere din partea Staropramen

Participarea este gratuită, iar pentru locurile disponibile vă puteți înregistra aici! Noi mergem, voi veniți?

Newsletter