TechHub Meetup: Developing Killer Games

TechHub Meetup - Killer GamesEști interesat de dezvoltarea de jocuri online? Atunci îţi recomandăm să nu ratezi următorul TechHub Meetup. Joi, 5 septembrie, ora 18:30 la TechHub Bucharest vei avea ocazia să stai de vorbă cu unii dintre cei mai apreciaţi creatori de jocuri din România. Vorbim despre Mihai Sfrijan, Director Studio King, Cristi Badea, Co-Fondator Mavenhut, și George Lemnaru, Co-Fondator Green Horse Games. Discuția îți va dezvălui secrete din culisele dezvoltării de jocuri de succes şi va fi moderată de însuşi Bobby Voicu, Co-Fondator Mavenhut. Înscrie-te acum la http://killergames.eventbrite.com/

Despre invitaţi:

Mihai Sfrijan, Director Studio King. King este compania care a dezvoltat bine-cunoscutele jocuri de pe Facebook Candy Crush Saga și Bubble Witch Saga. Înființată în 2003 în Stockholm, Suedia, King are astăzi birouri în 9 oraşe pe două continente. King Studio din București este înființat și condus de către Mihai Sfrijan și este „vinovat” în totalitate de crearea jocului Bubble Witch Saga. A durat 9 luni pentru a dezvolta și testa Bubble Witch Saga, și numai 41 de zile după pentru a face primul milion  de dolari din acest joc.

Cristi Badea, Co-Fondator Mavenhut. Cum să ajungi de la 0 la 1.5 milioane de utilizatori și să ridici finanțare de 700k? Ei bine, vino joi să afli de la Cristi experiența Mavenhut, de la How to Web și Startup Bootcamp Dublin până în prezent când sunt unul dintre cele mai populare jocuri de pe Facebook din întreaga lume.

George Lemnaru, Co-Fondator Green Horse Games. După ce a dezvoltat eRepublik, un stimulator economic, politic și militar ce are peste 3 milioane de utilizatori în întreaga lume, George Lemnaru a luat-o de la capăt. De data aceasta cu Green Horse games, primul proiect fiind Cars Cup, un joc pentru iubitorii de mașini. La doar câteva luni după lansarea jocului, George împreuna cu echipa sa au obținut o investiție de la Mălin Ştefănescu. În prezent, George şi echipa sa se ocupă de diversificarea portofoliului de produse și caută mereu să îmbunătățească experința utilizatorilor săi.

Agenda evenimentului:

  • 18:30 – 19:00 Sosirea participanților
  • 19:00 – 19:40 Panelul de discuție
  • 19:40 – 20:00 Q&A din partea publicului
  • 20:00 – xx:00 Networking și bere oferită de către Staropramen

Participarea este gratuită, aşa că grăbeşte-te şi rezervă-ţi unul dintre locurile disponibile completând formularul de înscriere disponibil aici http://killergames.eventbrite.com/

Newsletter