TechHub Meetup: Investitori de tip angel

TechHub Meetup: Investitori de tip angel

angelinvestingTe-ai gândit vreodată cum aleg investitorii de tip angel unde să își plaseze banii? Sau care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească un start-up pentru a obține sprijinul lor? Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, alătură-te joi, 19 Septembrie următoarei întâlniri TechHub Meetup. Ca de obicei la TechHub Bucharest. Înregistrează-te acum aici!

Despre speakeri:

Andrei Pitiș, investitor activ și mentor pentru mai multe start-up-uri, președinte ANIS și profesor asociatUPB. Fost executiv cu 22 de ani de experiență în tehnologie, de la programare în open source linux kernelpână la co-fondator al unui start-up, o poziţie de top management în inginerieși country manager.Adrian Gheară, consultant și investitor în start-up-uri în tehnologie. A fondat câteva proiecte in online, cu exituri de succes și acum ajută alți antreprenori locali să își dezvolte afacerile. Adrian a investit recent in 123contactform, acum unul din top 5 creatoare de formulare din întreaga lume.

Lucian Todea, Fondator și CEO ITNT ( producător al Soft32) și investitor. A fost numit unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri români în “Who’s Who in Business Romania – The 1000 most important businessmen” de către ZF (2008, 2009 și 2010) şi „Top 100 young managers” de către Business Magazine (2007). (prezent prin Skype)

Adrian Gheara, consultant și investitor în start-up-uri în tehnologie. A fondat câteva proiecte in online, cu exituri de succes și acum ajută alți antreprenori locali să își dezvolte afacerile. Adrian a investit recent in 123contactform, acum unul din top 5 creatoare de formulare din întreaga lume.(prezent prin Skype)

Mălin Ștefănescu, CEO EUU Software, Partener Asociat la Red Umbrella și Ludic Geek și investitor. Mălin este un manager cu experiență anterioară în product management și asigurărea calităţii. A investit recent în Green Horse Games (dezvoltatoriiCars Cup), companie fondată de către George Lemnaru.

Peter Barta, Director Executiv al Fundației Post-Privatizare, antreprenor, investitor, şi membru al consiliului director Venture Connect. Consultant cu o vastă experienţă în management, Peter are peste 14 de experienţă în sectorul profit şi non-profit. De-a lungul timpului a colaborat cu instituţii precum Consiliul Europei sau Fundaţia Academy for Educational Development, a coordonat reorganizarea SMURD şi a lucrat cu numeroase companii din SUA. Discuția va fi moderată de Bogdan Iordache, antreprenor serial și Co-Fondator How to Web și TechHub Bucharest.

Agenda Evenimentului:

18:30 – 19:00 Înregistrareaparticipanților

19:00 – 19:40 Panelul de discuții

19:40 – 20:00 Q&A din parteapublicului

20:00 – xx:00 Networking șibereoferită deStaropramen

Participarea este gratuită, aşa că grăbeşte-te şi rezervă-ţi unul dintre locurile disponibile completând formularul de înscriere disponibil aici:

TechHubMeetups sunt o serie de evenimente informale menite să aducă împreună specialiștiși antreprenori din tehnologie din comunitatea din București și din zonă. TechHub Bucharest încurajează cunoașterea și schimbul de experiență și setează contextul perfect pentru networking de calitate.

Newsletter