The Next Web prezinta Romanian Startup Awards

In 2013, The Next Web cauta cele mai bune start-up-uri si cei mai importanti antreprenori si investitori in 12 hub-uri tehnologice din Europa. Ne bucuram sa anuntam ca Bucurestiul se numara printre ele – The Next Web Romanian Startup Awards va avea loc pe data de 5 februarie.

Ce inseamna TNW Romanian Startup Awards?

In perioada initiala publicul isi nominalizeaza favoritii pentru cele sapte categorii de concurs: start-up-ul anului, cel mai bun co-fondator, cea mai buna aplicatie web, cea mai buna aplicatie mobile, cel mai bun design, cea mai buna experienta a utilizatorului si cel mai bun investitor. Un juriu de specialitate format din Ziad M. Kane, CEO TheNextWeb.com, Patrick deLaive (Co-Fondator The Next Web) si editorii Robin Wauters si Martin Bryant va alege ulterior 5 finalisti pentru fiecare categorie. Marii castigatori vor fi alesi prin vot direct de catre public pe platforma sociala de vot oferita de The Next Web.

Premiile vor fi inmanate de co-fondatorul The Next Web, Patrick de Laive, si de reprezentantii Geekcelerator. Castigatorii vor primi bilete la conferinta The Next Web care va avea loc in luna aprilie 2013 la Amsterdam, alaturi de premii oferite de partenerii locali.

Ai un start-up, antreprenor, sau investitor preferat in Romania? Atunci nominalizeaza-i la TNW Startup Awards Romania  si sustine-i pe toata durata concursului! Pe 5 februarie te invitam sa fii alaturi de noi pentru a sarbatori campionii antreprenoriatului romanesc!

Newsletter