Tim O’Brien, GM Apps and Platforms Microsoft, vine luni la TechHub Bucharest

Tim O’Brien, GM Apps and Platforms Microsoft, vine luni la TechHub Bucharest

Noile tehnologii joacă un rol important pentru dezvoltarea unui startup, iar utilizarea eficientă a acestora poate face diferenţa între succes şi eşec în business. Luni, 17 februarie, Tim O’Brien, General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft, va urca pe scena TechHub Bucharest pentru a vorbi despre deschiderea faţă de noile tehnologii şi modul în care startup-urile pot beneficia ca urmare a utilizării acestora. Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înregistrările se realizează online aici.

Tim O’Brien a condus Apps & Platform Group al Microsoft în ultimii 10 ani şi este responsabil cu promovarea aplicaţiilor şi tehnologiilor Microsoft, incluzând Windows, Windows Phone şi Windows Azure. El joacă un rol important în cadrul companiei, urmărind dezvoltarea relaţiilor cu comunităţile tehnice pentru creşterea numărului de oameni care dezvoltă aplicaţii pe platformele Microsoft, dar şi a înţelegerii strategiei tehnice a companiei.

Având o experienţă de peste 25 de ani în industria IT, Tim a lucrat în industrii variate precum inginerie, marketing şi consultanţă, atât în startup-uri cât şi în companii Fortune 500. Luni, 17 februarie, el îşi va împărtăşi experienţa, va răspunde la întrebări şi va discuta cu membrii comunităţii tech bucureştene în cadrul unui eveniment special organizat de TechHub Bucharest.

Programul evenimentului este:

15:30 – 16:00                        Sosirea participanţilor

16:00 – 16:30                        Discuţie cu Tim O’Brien

16:30 – 17:00                        Sesiune Q&A

17:00 – 17:30                        Networking & bere

Dacă vrei să explorezi oportunităţile pe care ţi le pot aduce noile tehnologii şi să afli cum te pot ajuta acestea pentru a-ţi dezvolta propriul startup, nu rata evenimentul de luni! Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://www.eventbrite.com/e/fireside-chat-exploring-new-tech-to-grow-your-startup-with-tim-obrien-tickets-10600443211

Newsletter