Tina Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp, prezenta la VentureConnect pe 3 iunie

Tina Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp, prezenta la VentureConnect pe 3 iunie

București, 11 mai 2015

VentureConnect, eveniment de referință pentru comunitatea de business și antreprenoriat din România, anunță prezența Tinei Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp și co-fondator al casei de avocatură JAG Shaw Baker, la ediția din 3 iunie 2015 ce va avea loc în sala Aula Magna (ASE București). Antreprenorii care își doresc să prezinte în cadrul evenimentului, pot depune proiectele până la data de 22 mai pe noul website al evenimentului, www.ventureconnect.ro.

Aflându-se pentru prima dată în România, Tina Baker are peste 20 de ani de experiență în reprezentarea companiilor de tehnologie și a fondurilor de investiții în diverse procese de finanțare internațională, exit-uri sau importante tranzacții comerciale. În cadrul VentureConnect, Tina va povesti despre pașii pe care antreprenorii îi pot face pentru a atrage atenția potențialilor investitori: “How to make your company attractive to foreign investors”.

Tina Baker este admisă să practice avocatura atât în Statele Unite ale Americii (Membru al Baroului din statul New York) cât și in Anglia, și anterior a fost președintele Brown Rudnick LLP European Emerging Technologies și Venture Capital Practice. Eforturile sale susținute în domeniul antreprenoriatului au fost răsplătite în cadrul Europas (European StartUp Awards) la categoria „Best Startup Mentor / Advisor”, cu distincția “Highly Commended”. De asemenea, influența și aportul Tinei Baker sunt recunoscute și de ghiduri juridice de renume, precum ediția din 2015 a Chambers UK, unde a fost clasată ca avocat de top pentru investiții tip venture capital si private equity, de topul Legal 500 pentru Investiții tip venture capital (ediția din 2014), precum și de publicația Thomson Reuters’ UK Super Lawyers (ediția 2013).

“În ultimii ani, proiectele antreprenoriale din Europa și-au făcut auzită vocea prin tot mai multe companii valoroase care s-au lansat în fiecare an și care beneficiază de un ecosistem tot mai matur și extrem de dinamic. Această creștere și maturitate este dată și de inițiative precum VentureConnect sau Seedcamp, care pun bazele unei comunități de tineri antreprenori sănătoase, lucrând totodată pentru o relație tot mai puternică cu fondurile de investiții tip venture capital sau business angels. Aștept cu nerabdare să discut cu participanții VentureConnect despre posibilitățile de creștere și extindere”, a menționat Tina Baker, co-fondator al casei de avocatură JAG Shaw Baker și membru în Consiliul Consultativ Seedcamp.

Antreprenorii care doresc să își prezinte afacerea în fața celor mai importante fonduri de investiții, acceleratoare, incubatoare din România și Europa pot depune proiectele până la data de 22 mai 2015 pe noul website al evenimentului. Înaintea evenimentului, Fundația VentureConnect va organiza pentru antreprenorii finaliști două sesiuni de mentorat în cadrul cărora aceștia vor fi sprijiniți cu privire la eficientizarea și structurarea prezentării, abilitățile de vorbire în public și la elaborarea discursului.

Ca și până acum, evenimentul VentureConnect va include două sesiuni de prezentare: prima parte va fi dedicată studenților și companiilor early-stage în căutarea unei investiții de tip “seed”, iar cea de-a doua parte va fi dedicată companiilor mai mature în căutare de o infuzie de capital substanțială.

Agenda evenimentului, cât și proiectele selectate vor fi comunicate pe data de 27 mai a.c.. Evenimentul VentureConnect este organizat în parteneriat cu incubatorul de business ASE Startup, cu sprijinul casei de avocatură Biris Goran. Organizatorul evenimentului este Govnet.

Contact:

Mihaela Perciun

Alexandra Pahomi – prSTEPS

[email protected] | 0729.003.956

Newsletter