Tips & tricks de la How to Web

HowtoWeb2012_2Mai tineti minte cand va povestem despre How to Web (http://howtoweb.co )? Da, este vorba despre cea mai importanta conferinta dedicata inovatiei si antreprenoriatului in tehnologie din Europa de Sud Est, si urmeaza sa aiba loc in Bucuresti pe 20-21 Noiembrie!Până atunci însă, vrem să vă aducem aminte lecţiile pe care le-am învăţat la ediţia precedentă!

Nu putem sa descriem in cuvinte suficient de cuprinzatoare ce a insemnat pentru noi sa fim parteneri ai How to Web si cat de intensa a fost experienta de a participa si a lucra alaturi de Bogdan si echipa lui. E de ajuns sa va spunem ca o echipa de 6 oameni a reusit sa aduca anul trecut 700 de participanti din 10 tari din regiune, 40 de vorbitori din intreaga lume si 32 de start-up-uri din Europa Centrala si de Est. Cifrele vorbesc de la sine…

Noi, echipa Akcees, nu numai ca am participat la eveniment, dar am profitat de ocazie pentru a sta de vorba cu o parte dintre vorbitorii evenimentului, antreprenori de succes din toate colturile lumii. Am aflat povestile lor captivante, am discutat despre antreprenoriat pentru tineri si start-up-uri, despre potential si inovatie. La final, am strans un set de recomandari si sfaturi de la fiecare dintre ei.

Am invatat multe la editia How to Web de anul trecut si a venit momentul sa asternem pe hartie toate aceste lectii si sa va impartasim si voua lectiile invatate. Asadar, lansam oficial seria noastra de materiale „Tips & tricks de la How to Web”. Am vorbit cu reprezentanti ai unora dintre cele mai importante acceleratoare din lume, cu antreprenori si investitori si de acum incolo, in fiecare miercuri, veti putea citi povestea unei persoane de succes si lectiile invatate din experienta acesteia. Speram sa va placa! Stay tuned!

Newsletter